Nevruzu Yoga Yaparak Kutladılar!

Diyarbakır’da bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikte müşteriler, Nevruz Bayramı’nı yoğa yaparak kutladı.Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Ninova Park’ta, yoga etkinliği düzenlendi.

Nevruzu Yoga Yaparak Kutladılar!
banner98
Diyarbakır’da bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikte müşteriler, Nevruz Bayramı’nı yoğa yaparak kutladı.
Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Ninova Park’ta, yoga etkinliği düzenlendi. 5 eğitmenle yoga yapan müşteriler Nevruz Bayramı’nı yoga yaparak kutladı. Yoga Eğitmeni İbrahim İlaç Sahaja Yoga Sağlıklı Yaşam Derneği olarak Türkiye’de 40 şubelerinin bulunduğunu söyledi. İlaç, “Burada tanıtım yapıp insanların içindeki enerjinin uyanışını hissetmesini, aydınlanma denen deneyimi yaşayarak kendini zihinsel, ruhsal denge getirmesini sağlamış oluyoruz. İnsanlara bunu pratik yaptırıyoruz. Bu bizim için bir meslek değil, gönüllü olarak yapıyoruz bunu. İnsanların veb sitesi ve merkezlerimiz aracılığıyla ayrıntılı olarak sadece yogayı öğrenebiliyorlar. Bulundukları yerde pratik yaparak kendilerini bir nevi terapi ediyor insanlar. Bu şekilde günümüzün stresinden kaygılarından iş, meslek, evle aile ile her şey ile ilgili stresten kaygılardan, her türlü problemden bir an için kurtarabiliyor kendini herhangi bir psikiyatra herhangi bir psikologa bağlı olmadan bunu yapıyor. Kişi kendi içindeki tüm pozitif kaliteleri güçlendirerek kişi bir nevi kendinin doktoru olmuş oluyor. Kendini analiz ederek kendini geliştirebiliyor. Sur kaymakamlığında merkezimiz var cumartesi günleri saat 13.00’da derslerimiz yapılıyor” dedi.
Halkla İlişkiler ve Pazarlama Müdürü Elif Yıldız ise, Nevruz Bayramı’nı yoga yaparak kutladıklarını söyledi. Müşterilerine yönelik çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini ifade eden Yıldız, Türkiye’nin Nevruz Bayramı’nı kutladı.
Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2014, 20:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0