NECMİ İNCE'DEN YENİŞEHİR ZİYARETİ!

AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili aday adayı Necmi İnce, Yenişehir İlçesi'ni ziyaret etti.

NECMİ İNCE'DEN YENİŞEHİR ZİYARETİ!
banner98
 İNCE MEDYA GRUP Yönetim Kurulu Başkanlığı, Basın ve Gazeteciler Derneği Başkanlığı görevlerini yürüten AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili aday adayı Necmi İnce Yenişehir İlçesi'ni ziyaret etti.
AK Parti Yenişehir İlçe Başkanlığı'nıziyaret eden Necmi İnce burada AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamil ve yönetimi ile bir araya geldi. Bursa'nın ortak akılla yönetimesi gerektiği vurgusunu yapan Necmi İnce, ''teşkilatlardan gelen biri olarak, çıktığım bu kutlu yürüyüşte teşkilatlarımızın desteğini bekliyorum'' dedi.
AK Parti Yenişehir İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ettikten sonra, Yenişehir Belediyesi'ne geçen Necmi İnce, burada Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile bir araya geldi. Yenişehir Belediyesi ziyaretinden sonra Yenişehir halkı ile de bir araya gelen Necmi İnce ''kısmet olursa Bursa'nın sorunlarına, yüce Meclis çatısı altında çare arayacağım'' dedi.
Yenişehir'de son olarak Yenişehir Trabzonlular Derneği Başkanı İdris Sağlam'ı ziyaret eden Necmi İnce '' Trabzonlu bir kardeşiniz olarak desteğinizi istiyorum''dedi. Trabzonlular Derneği Başkanı İdris Sağlam ise '' Necmi İnce yıllardır tanıdığımız, çalışkanlığına ve dürütlüğüne tanıklık ettiğimiz, sevdiğimiz bir kardeşimiz. Çıktığı bu kutlu yolda ALLAH yar ve yardımcısı olsun'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2018, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0