Mustafa Hamarat Esnaftan Destek İstedi

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat dükkan dükkan gezerek, Ordulu esnaftan Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmalarını istedi.Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı saatler kala AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat...

Mustafa Hamarat Esnaftan Destek İstedi
banner98
AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat dükkan dükkan gezerek, Ordulu esnaftan Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmalarını istedi.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı saatler kala AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat ve beraberindeki heyet 19 Eylül İlköğretim Okulu önünden başlayıp Köprü Başı mevkisine kadar Fidangör esnafını tek tek ziyaret etti. Yarın yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'a destek isteyen hamarat caddedeki esnaf ve vatandaşın sıkıntılarını da dinleyerek not aldı.
Yarın gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ordulu gençlerin oy kullanmasını isteyen Hamarat, "Gençlerimiz oylarını kesinlikle kullansınlar çünkü onlar Türkiye'nin geleceğine yön verecekler" dedi.
Başbakan'ın yeni Türkiye yolunda çok önemli bir isim olduğunu belirten Hamarat, "12 yıldır bu ülkeye hizmet etmiş Başbakanımız için yarın sandık başına gideceğiz ve oylarımızı Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğiz" diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2014, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0