Muş’ta minibüs şarampole uçtu: 25 yaralı

Muş’tan Diyarbakır’a gitmek için yola çıkan yolcu minibüsü Kozma Dağı Keklik Çeşmesi yakınlarında şarampole uçtu.

Muş’ta minibüs şarampole uçtu: 25 yaralı
banner98
Muş’tan Diyarbakır’a gitmek için yola çıkan yolcu minibüsü Kozma Dağı Keklik Çeşmesi yakınlarında şarampole uçtu. 24 yolcu ve araç şoförü yoldan geçenler ve acil yardım ekipleri tarafından araçtan çıkartılarak Muş'da ki hastanelerde tedavi altına alındı.

Muş’ta öğleden sonra 24 yolcusu ile yola çıkan Metin Sevinç yönetimindeki 49 AL 300 plakalı minibüs Kozma Dağı Keklik Çeşmesi mevkinde virajı alamayarak şarampole devrildi. Meydana gelen kaza sonrasında araç içinde bulunan 24 yolcu ve minibüs şoförü çevreden yetişenler ve acil yardım ekipleri tarafından araçtan çıkartılarak Muş’ta bulunan hastanelere taşındı.

Kazanın duyulmasının ardından yaralı yakınları hastaneye akın etti. Yaralı sayısının fazla olması nedeniyle bazı yaralılar özel bir hastanede tedavi altına alındı. Yaralıların bir kısmı ayakta tedavi altına alınırken 17 kişi ise Muş Devlet Hastanesi Acil Servisi ve kentte bulunan özel hastanelere kaldırıldı. Yetkililer hayati tehlikesi bulunan yaralının bulunmadığını belirterek, kazazedelerin tedavilerinin sürdüklerini belirtti.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0