Milli Savunma Bakanı Yılmaz Huzurevinin Temelini Attı

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin temel atma törenine katıldı.Karayolu ile Ankara’dan Sivas’a gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Karşıyaka...

Milli Savunma Bakanı Yılmaz Huzurevinin Temelini Attı
banner98
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin temel atma törenine katıldı.
Karayolu ile Ankara’dan Sivas’a gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Karşıyaka Mahallesi’nde yapılacak olan Engelsiz Yaşama, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin temel atma törenine katıldı. Törene Bakan Yılmaz’ın yanı sıra Sivas Valisi Alim Barut, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Nesrin Çelik, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ve diğer il protokolü katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan törende konuşan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, “Devlete baba denir, eğer ki şefkat isteniyorsa devlet baba, hizmet istenirse devlet bir evlattır. İşte bugün burada devletin şefkat yüzünü görüyoruz, devlet babanın bir fonksiyonunu görüyoruz.”dedi.
Aile Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın yapılan huzurevinde büyük katkısı olduğunu belirten Yılmaz, Sivas’ın bir huzurevine ihtiyacı olduğunu Ayşenur İslam’dan talep ettik ettiklerini ve onun girişimiyle bu projenin gerçekleştiğini söyledi.
Bakan Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bir eser koymak zaman, süre, takip ve kaynak istiyor. Ama yıkmak kolay iki veya üç kişiyle yapılmış bir eseri ortadan kaldırmak mümkün. Bu eserde karar verici Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı kaynağı o ayıracak. Çevre Şehircilik Bakanlığı projeyi yapıyor. Sivas Valiliği koordine ediyor, İl Özel İdaresi’de ihaleyi yapıyor.”
Bir eserin ortaya çıkması için kurumların bir araya gelmesini önemine dikkat çeken Yılmaz, emeği geçenlere teşekkür etti.
İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan’ın duasının ardından Bakan Yılmaz ve beraberindekiler temel atma törenini gerçekleştirdi.
Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2015, 18:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0