Milad Partisi, İlk Teşkilat Tanıtım Toplantısını Antalya’da Yaptı

Millet ve Adalet Partisi (MİLAD) Eş Genel Başkanı İdris Naim Şahin, partisinin ilk teşkilat tanıtım toplantısını Antalya’da gerçekleştirdi. Şahin, partisinin kapısının herkese açık olduğunu belirterek, “Bölücü fikir ve eylemi olmayan,...

Milad Partisi, İlk Teşkilat Tanıtım Toplantısını Antalya’da Yaptı
banner98
Millet ve Adalet Partisi (MİLAD) Eş Genel Başkanı İdris Naim Şahin, partisinin ilk teşkilat tanıtım toplantısını Antalya’da gerçekleştirdi. Şahin, partisinin kapısının herkese açık olduğunu belirterek, “Bölücü fikir ve eylemi olmayan, milletin malına göz dikmeyen herkes bizim kardeşimizdir” dedi.
MİLAD Partisi Eş Genel Başkanı İdris Naim Şahin, partisinin bir otelde düzenlenen Antalya İl Teşkilatı’nın tanıtım toplantısına katıldı. Parti otobüsü ile toplantının yapılacağı otele gelen Şahin, davul zurna eşliğinde çok sayıda partili tarafından karşılandı. Partililerle tek tek tokalaştıktan sonra salona giren Şahin, ’Başbakan Şahin’ sloganları ile karşılandı.
Toplantıda konuşan MİLAD Partisi Eş Genel Başkanı Mehmet Bozdemir, MİLAD Partisi’nin Türkiye’de yeni bir dönem başlatarak, toplumsal barışı yeniden tesis edeceğini söyledi. Partilerinin her şeyi insan odaklı yapacağını dile getiren Bozdemir, “Partileşen bir devlet, devletleşen bir parti var. Yola çıkışımızın temeli milletimizin çaresiz olmadığını ortaya koymak içindir. Ortaya çıkışımızın temelinde insani bir davranış vardır. Bugün siyaseti kin ve nefretten çıkarıp, siyaseti iyilik ve güzellikte yarışan bir devlet haline getirmeliyiz. Bilgili ve dürüst insanların bir araya geldiği parti olduğunu bilmenizi istiyoruz. Bugüne kadar Türkiye ne çektiyse basit siyaset anlayışından çekmiştir. Milleti bu siyaset anlayışından kurtarıp parti sadece insanlara hizmet eden parti olacaktır” diye konuştu.
MİLAD Partisi Eş Genel Başkanı İdris Naim Şahin, partisinin 19 Kasım 2014 saat 14.00’te kurulan bir parti olduğunu hatırlattı.
Antalya’nın MİLAD ile buluştuğunu ifade eden Şahin, ilk teşkilat tanıtım toplantılarını Antalya’da yaptıklarının altını çizdi.
“HERKESE KAPIMIZ AÇIK”
MİLAD Partisi’nin milletin kendisini tanıyan seven sayan ve milleti benimseyen kendini de bu milletin mütevazi öz evladı kabul eden bir parti olduğunu vurgulayan Şahin, “Bu parti milleti adalet ve hukuk içerisinde yönetmeye milleti layık olduğu yere getirmeyi amaç edinmiş bir partidir. Merkezde milletin öz partisidir. MİLAD bu memleketin oluşturduğu, dürüst insanlardan oluşan memleketine, milletine gönülden bağlı insanlardan oluşan bir kadro partisidir. Siyasetin ezberini bozmaya çalışan bir partidir. Bir kadro partisidir. MİLAD günümüzde açıkça bazen de rahatsız edici şekli ile liderin ve liderlerin partisi değildir. MİLAD Partisi’nin liderleri vardır. Aklın, ahlakın, bilginin, tecrübenin egemen olduğu, değer olarak kabul ettiği bir partidir. Mevcut siyasi otoriteye itiraz eden bir partidir. İtirazı olan bir parti bir aksiyon ve iş üretim partisidir. Sahiplenme partisidir. Bu ülkeyi her karış toprağı ile seven, sahiplenen, 80 milyonu ayırt etmeden ayırmadan kucaklayan bir partidir. Adı ‘millet’ soyadı da ‘adalettir’ onun için. MİLAD Partisi’ne herkes gelebilir herkese kapısı açıktır. MİLAD Partisi’nin gönülleri herkese açıktır” ifadelerine yer verdi.
"PARTİYE KATILMANIN İKİ SINIRI VAR"
Şahin, partisine katılmanın iki sınırı olduğunu işaret ederek, “Bu ülkenin birliğine, bütünlüğüne, dirliğine, varlığına, birliğine yönelik aykırı fesat fikirleri olan ve kanlı eylemleri olan, bölücü zihniyete sahip hiç kimse bu partiye adım atamaz. Bir diğeri de bu milletin varlığını değerlerini, kaynaklarını, kıymetlerini millet adına ve millet için ülke adına, ülkenin kalkınması için değil de kendisi veya yakınları için hukuka uygun ya da açıkça illegaliteyi açık hırsızlıkla bu milletin kaynaklarına göz dikenlerin, hırsızların bu partide yeri yoktur. Bölücü fikir ve eylemi olmayan, milletin malına göz dikmeyen herkes bizim kardeşimizdir. Öbürleri de ıslah olacak belki onlar da bizim kardeşimiz olacaktır. Kapımız onlara açık olacaktır” diye konuştu.
“BİR DOĞUŞ VE BAŞLANGIÇTIR”
MİLAD Partisi’nin milletin isteği ve arzusuna bağlı olarak ortaya çıktığına değinen Şahin, “Beklenen bir parti olduğu için bu isimle ortaya çıkmıştır. Atanmışların partisi değildir. Milletin bağrından çıkmış özbeöz milletin bağrından çıkarak aynı derdin dertlileri aynı sevdanın partilileri olarak ortaya çıkmıştır. Bugün iktidarı elinde bulunduran siyasi parti, ortak akıl gerçeklerini unutmuştur. Atanmışların idare ettiği bir parti haline gelmiştir. Bu parti milletin önünde alternatif bir parti olarak ortaya çıkmıştır. Bir doğuş ve başlangıçtır. Türk milletinin umudunun yeniden yükseleceği bir parti olarak ortaya çıkmıştır. Bundan sonra ve önce olarak ortaya çıkacaktır. Mevcut hükümet son parti olacaktır. Milletimizin beklentisi kendiliğinde ortaya çıkmamıştır. Millet ve ülkemiz sorunlar yaşamaktadır. Ülkemiz daha fazla siyasi, sosyal ekonomik, dış politika ve iç güvenlik sorunları yaşamaktadır. Sorunlar yumağı haline gelmiştir. Hukuk ve adalet sorunları hali yaşar hale getirilmiştir. Başta iktidar partisi olmak üzere siyasi parti irtifa kaybetmiştir. Dünkü itibarına sahip değildir. Onun için MİLAD tarafından istenmiş beklenmiş ve kabul görmüştür. Bu ülke sahipsiz değildir. Buna itiraz etme üzere topyekun ülke ve millet için kalkınmayı yaratmak için MİLAD yollara koyulmuştur” şeklinde konuştu.
TEŞKİLAT
Konuşmaların ardından katılımlarından dolayı MİLAD Partisi İl Başkanı Rıfat Aksay, Şahin’e plaket takdim etti.
MİLAD Partisi’nin belirlenen ilçe başkanlıkları ise şu isimlerden oluştu:
Muratpaşa İlçe Başkanı Orman Akkaya, Kepez İlçe Başkanı Yavuz Karacan, Konyaaltı İlçe Başkanı Hasan Akman, Döşemealtı İlçe Başkanı Mustafa Say, Aksu İlçe Başkanı Bilal Kuray, Kemer İlçe Başkanı Kadir Tuncer, Kumluca İlçe Başkanı Hayati Kılınç, Serik İlçe Başkanı Kefeaddin Duman, Gündoğmuş İlçe Başkanı Mehmet Özdemir, Kaş İlçe Başkanı Mehmet Karabaş.
Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2014, 13:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0