banner101

MHP'den Demirtaş'a tepki

Milliyetçi Hareket Partisi'nden, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın MHP ile ilgili söylediği "HDP ile yan yana durmak ancak size şeref kazandırır." sözlerine tepki geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Semih Yalçın, "Şeref bir sebze olsa, Demirtaş'a sapı bile düşmez." dedi.

MHP'den Demirtaş'a tepki
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Semih Yalçın ve Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel'den HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın MHP ile ilgili söylediği "HDP ile yan yana durmak ancak size şeref kazandırır." sözlerine tepki geldi.  

(MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Semih Yalçın, "Siyaset bir tarla, şeref de burada yetişen bir sebze olsa Demirtaş’a onun sapları bile düşmez. Bunların nasibinde şerefin kırıntısı bile yoktur. Bu ifadeleri sarf edenlerde eğer mercimek tanesi kadar şeref varsa o da bunlarda bulunduğundan değil, ağızlarına aldıkları bu kelimenin ağırlığındandır. Her fırsatta kan emicilik, her fırsatta cinayet ve her fırsatta bölücülük yapmakta, bayrağa saldırmakta, vatanın bütünlüğüne, milletin birlik ve dirliğine kastetmekte ne kadar şeref varsa bunlarda da o kadar şeref vardır. Siyaset meydanına kan, zulüm, işkence, cinayet, karmaşa, bölücülük gibi ne kadar pislik tohumu varsa ekenlerin devşireceği; onursuzluk, sevgisizlik, kötülük, düşmanlık, kin ve nefrettir. Düne kadar devlet malını yakıp yıkan, demokratik hak arama bahanesiyle sokakları yangın yerine çeviren, esnafın dükkanlarını indiren, okulları yakan bir zihniyetin bugün sureti haktan görünmesi manidardır.

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın, "Olası koalisyon için HDP ile yan yana gelemeyiz diyenler var. HDP ile yan yana durmak ancak size şeref kazandırır. Bizimle yan yana duranlar şerefli, onurlu duruşumuzdan sahiplenmiş olurlar’ şeklindeki açıklamasını eleştirdi. HDP’nin seçim öncesi farklı, seçim sonrası farklı konuşan, eli kanlı terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı olan, Kandil’in Türkiye bürosu, İmralı Canisi’nin sekreteri gibi çalışan isimlerden oluşan, uluslararası derin güçlerin imalatı siyasi bir yapı olduğunu söyleyen Demirel, “Bir ayağı dağda, bir ayağı şehirde, bir eliyle bebek katili ile tokalaşan, diğer eliyle eş cinsel adaylarla temas kuran, kardeşi dağda eli silahlı eşkıyalık yapan bu zat, daha dün ’Kudüs Yahudilerin mekanıdır’ diyerek gafletini, ‘Taksim Kabe’miz’ diyerek inancını ortaya koymuştur.

Türk milliyetçilerinin şerefli temsilcisi MHP asla, eli kanlı teröristlerle işbirliği yapanlarla yan yana gelmez, müzakere de etmez. Etse etse ancak mücadele eder. Bebek katilini adeta ilah gibi görüp, ona kanla sunak sunanlar, daha geçtiğimiz 6-7 Eylül olaylarında 50 vatandaşımızın katlinden sorumlu olanlarla değil yan yana durmak, aynı çatı altında bulunmak bile bizlere zulümdür. Seçim atmosferi sırasında etrafa gülücükler saçan, siyasi laboratuvar ürünü bu zat, seçim propaganda döneminde emperyalist dış güçlerin oyuncağı medya tarafından yapılan makyajla şişirilmiş, seçim sonuçları henüz açıklanmadan da bu zatın makyajları hemen dökülmeye yüz tutmuştur.

Necip Türk Milleti bu zatın gerçek yüzünü kısa sürede görmüş olup, İmralı’da bebek katilinin yanında esas duruşta duran, Kandil’de eşkıyanın kolunda poz verenlerin onurlu duruşu olmayacağını, MHP’nin de böyle zavallılarla muhabbeti olmayacağını çok iyi bilmektedir. Şurası açıkça ortadadır ki, şerefli Türk milleti bu hainlere karşı partimizin mücadelesine umut bağlamıştır. Son seçimlerde bölücülerin makyajlanıp büyütülmesine tepki gösterenler, partimize oy vererek bu hainlere karşı şanlı meclisimizde mücadele görevini partimize tevdi etmişlerdir. Milliyetçi Hareket Partisi vatanın bölünmez bütünlüğüne karşı olanlarla hiçbir zaman yan yana gelmeyecektir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2015, 15:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0