LÖSEV İSTANBUL LÖSEMİLİÇOCUKLARIN HAYALLERİNE GİDEN YOLU TURUNCU IŞIKLARLA AYDINLATTI

LÖSEV2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'ndalösemi hastalığıile mücadele eden çocuklara destek vermek isteyen sembol binalar Türkiye’nindört bir yanında binalarını turuncu ışıklarla aydınlatmaya hafta başıitibarıyla başladı. Sosyal sorumluk sahibi kurumlar lösemili çocuklarınhayallerine giden yolu turuncu ışıklarla aydınlatıyorlar.

LÖSEV İSTANBUL LÖSEMİLİÇOCUKLARIN HAYALLERİNE GİDEN YOLU TURUNCU IŞIKLARLA AYDINLATTI
banner98

LÖSEV;Lösemiye karşı farkındalık oluşturmak adına bu yıl “İyi ki varsın LÖSEV” mesajıile tüm Türkiye’de etkinliklere eş zamanlı olarak başladı.
Bundan tam 24 yılönce tedavi gördüğü hastane odasından haftalarca dışarıya çıkamayan lösemiliçocuklar Şirin Babaları Dr. Üstün EZER’den odalarına bir televizyon istedi.Ancak hastane yönetimi bu isteği geri çevirince Dr. Üstün EZER ve arkadaşlarıLÖSEV’i kurarak çocukları hayallerine kavuşturdu. 8 Kasım 1998’de kurulan LÖSEV, kuruluş gününü 2-8 Kasım LösemiliÇocuklar Haftası olarak lösemili çocuklara ve ailelerine armağan etti.

Bu yıl da“İyi ki varsın LÖSEV” mesajıilefarkındalık yaratmayı hedefleyenLÖSEV -Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı hafta boyunca tüm Türkiye’debirbirinden farklı etkinliklerle, çocukluk çağı kanserleri içinde en sıkgörülen lösemiye dikkat çekmeye devam ediyor. Haftanın ve löseminin rengi olan TURUNCU RENGİvebirçok farklı etkinlik ile tedavisi süren çocuklara umut aşılanırken, lösemiylemücadelede bireylere ve topluma düşen görevler vurgulanacak.

TURUNCU ışıklarlahayallere giden yolu aydınlatıyoruz

İstanbul’daköprüler başta olmak üzere Galata kulesi de her yıl olduğu gibi bu yıl Turuncurenge boyandı. Galata kulesi önünde kamuoyu bilinçlendirme çalışması dadüzenleyen LÖSEV İstanbul ekibi, iyileşmiş gençler, aileler ve gönüllüler ilebirlikte İyi ki Varsın LÖSEV dedi. Siz de bu hafta kapsamında #LösemiliÇocuklarHaftasıve @lösev1998 etiketleriyle hikayenizi paylaşabilir ve LÖSEV’e destekverebilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2022, 10:19

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0