Kur’an öğrenen çocuklara tablet

Karacabey Kurşunlu Köyü Yaz Kur'an Kursu'nda başarı gösteren 10 öğrenciye tablet bilgisayar hediye edildi. Hediyeler, düzenlenen bir programla cami imamı Sinan Özdemir tarafından çocuklara takdim edildi.

Kur’an öğrenen çocuklara tablet
banner98
Karacabey Kurşunlu Köyü Yaz Kur'an Kursu'nda başarı gösteren 10 öğrenciye tablet bilgisayar hediye edildi. Hediyeler, düzenlenen bir programla cami imamı Sinan Özdemir tarafından çocuklara takdim edildi. Kurs birincisi Canan Civelek ise umre ziyareti kazandı.

İki ay süren Yaz Kur'an Kursu’nda çocukların kursta Kur'an-ı Kerim, dua, namaz sureleri ve dini bilgiler öğrendiğini söyleyen Cami İmamı Sinan Özdemir, amaçlarının çocuklarda Kur'an, camii sevgisi oluşturmak olduğunu vurguladı. Başarılarından dolayı çocukları, desteklerinden dolayı da velileri tebrik eden Özdemir, 90 öğrenci ile kursa başladıklarını ifade etti.

Ödül töreninde konuşan Özdemir, "Yaz Kur’an kursumuzu, katılan öğrencilerimize eğitim-öğretimin yanında masa tenisi, badminton, gezi gibi sosyal faaliyetlerle de güzelleştirerek, öğrencilerin kursu severek devam etmelerine çalıştık ve Allah’a şükürler olsun bunda muvaffak olduk. Ödüllendirmek suretiyle takdir edilen başarılar, her sene daha güzel başarılara vesile oldu. Veda Hutbesi’ni ezberleyen Tuğçe Ayvaz, Esmaül Hüsna’yı manalarıyla beraber ezberleyen Nilgün Çalık ve Kur’anı Kerim yüzüne okuma, tecvid, dini bilgiler ve dua konularında başarı gösteren 8 öğrenciye tablet bilgisayar, diğer öğrencilerin hepsine de çeşitli hediye verdik. Başarılı yavrularımıza hediye alınmasına katkı sağlayan başta Köyümüzün Muhtarı Mehmet Civelek’e ve köy halkına, öğrencilerin bu seviyeye gelmelerinde bizlere yardım eden Şehnaz Acar ve Filiz İnan hocama teşekkür ediyorum, Allah razı olsun, hayırlarını kabul etsin." dedi.

Ödül töreni Kur’an-ı Kerim, ilahiler ve duaların okunmasıyla son buldu.
Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2013, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0