Kobani'de bombalar böyle patladı

IŞİD işgali altındaki Suriye'nin Kobane ilçesi ağır bombardıman altında. İlçeyi üç taraftan saran militanlar şehir merkezine doğru yaklaşıyor.

Kobani'de bombalar böyle patladı
banner98
 Türkiye'nin Şanlıurfa sınır komşusu olan Kobane köylerinde günler süren IŞİD saldırıları yerini bombardımana bıraktı. Kentin üç tarafındaki köyleri tanklarla ele geçiren IŞİD, sabah saatlerinde özellikle sanayi bölgelerine ağır bombalar atmaya başladı. Tanklar kent merkezini de hedef aldı. Her dakika bir bombanın düştüğü Kobane'de IŞİD militanlarının kent merkezine doğru ilerleyişi sürüyor.

KOBANİ ÜÇ TARAFTAN AĞIR BOMBARDIMAN ALTINDA

Terör örgütü Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) güçleri, üç taraftan sardıkları Suriye'nin Kobani ilçesini merkezine doğru ilerliyor. Türkiye'nin Şanlıurfa sınır komşusu olan Kobani köylerinde günler süren IŞİD saldırıları yerini bombardımana bıraktı. Kentin üç tarafındaki köyleri tanklarla ele geçiren IŞİD, sabah saatlerinde özellikle sanayi bölgelerine ağır bombalar atmaya başladı. Tanklar kent merkezini de hedef aldı. Her dakika bir bombanın düştüğü Kobani'de IŞİD güçlerinin kent merkezine doğru ilerleyişi sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2014, 16:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0