Kızı kaçırılan annenin feryadı yürekleri burktu

Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Göbü köyü’nde ikamet eden anne 14 yaşındaki kızının kaçırıldığını söyleyerek adeta feryat ediyor.

Kızı kaçırılan annenin feryadı yürekleri burktu
banner98
 Feryat eden anne kızının bulunması için yetkililerden yardım eli bekliyor.

Göbü köyü’nden yaşayan Elif Avcı geçtiğimiz Perşembe günü 14 yaşındaki kızı Efsannur Avcı’nın okula gitme bahanesiyle evden çıktığını ancak okula gitmediğini belirterek kızının kaçırıldığını iddia etti. Olay, iddiaya göre Kilimli ilçesine bağlı Göbü köyü’nde yaşandı. 14 yaşında olan Kız Meslek Lisesi 1. Sınıf öğrencisi Efsannur Avcı, sabah saat 08.00 sıralarında evden okula çıkmak için çıkıyor.

Avcı daha sonra babası Taşkın Avcı’yı arayarak “Okula gideceğim” diye telefonda görüşerek telefonu kapatıyor. Baba tekrar kızını aramak için telefon açıyor ama kısa zaman sonra açık olan telefon birden kapanıyor. Baba Taşkın Avcı eşini arayarak “Kızımızdan haber varmı?” diyerek Taşkın Avcı’nın eşi Elif Avcı ise kızını tekrar aramaya başlıyor ama ulaşamıyor. Anne Avcı daha sonra okula giderek okulun müdür yardımcısıyla görüşerek kızının okula gelmediğinin bilgisini alıyor.

Talihsiz anne daha sonra karakola giderek kızının kaybolduğunu yada kaçırıldığı üzerine ifade verdi. Kızının kaçırıldığını belirten anne Elif Avcı yüreğinin yanıp tutuştuğunu belirterek, “Sabah çocuğum okula gidiyor. Saat 8’de babasını arıyor ve görüşüyor “okula gideceğim” diye söylüyor ardından telefonu kapatıyor. Babası birkaç defa arıyor. Telefonu hep kapalı oluyor. Sonra eşim ben saat 12 gibi beni aradı ve “kızımdan haber varmı” diye sordu.

Eşime “sen kapat ben arıyayım” dedim. Aradım hep kapalıydı. Arkadaştan aradım hiçbir cevap yok. Okulun müdür yardımcısıyla görüştüm. Bana okuldan “çocuğunuz okula gelmedi” dediler. Kaç saat sonra okula gitmediğini öğrendik. Çocuğumuzu aramaya gittik. Karakola haber verdik. Onlarda bizim ifademizi alarak “biz gerekeni yapacağız” dediler. “Bizden haber bekleyin” diye söylediler ama halen haber yok. Çocuğumdan bir bulgu yok” dedi. 

“SEN GELECEKSİN DİYE GÖZLERİM HEP KAPIDA” 
14 yaşındaki kızının kaçırıldığını iddia eden anne Elif Avcı, kızının kendisini araması için gözyaşları içinde çağrıda bulunurken, “ Kızım gel, beni ara. Yanıp tutuşuyorum. Kardeşini sen doyuruyordun. Gel artık beni ara. Babanda bir şey demiyor bende demiyorum sana gel artık beni ara. Seni gelecek diye gözlerim kapıda.” şeklinde konuştu. 

“KIZIM EN SON ZONGULDAK TERMİNALİNDE GÖRÜLMÜŞ” 
Geçtiğimiz Perşembe günü “Okula gidiyorum” diye evden çıkan ama sırra kadem basan ancak kızının kaçırıldığını iddia eden anne Elif Avcı, kızının il merkezinde bulunan otobüs terminalinde otobüse bindiğini ve ortadan birden kaybolduğunu ifade ederek, “Kızım son Zonguldak terminalinde görülmüş. Eşim de kamera kayıtlarına bakıyor. Saat 15.15 sıralarında kayboluyor. Bende tanıdık arkadaşlarıma soruyorum. Ertesi sabah 07.00’de Trabzon’da indikleri görünüyor. Öyle bir ihbar geldi.” dedi. 

“KIZIMIN ARKADAŞLARI BANA BİRİYLE OLDUĞUNU SÖYLEDİ” 
Zonguldak’ta 14 yaşındaki lise öğrencisi Efsannur Avcı’nın birden ortadan kaybolduğunu iddia eden anne Elif Avcı, kızının bayram günü evlerine gelen arkadaşlarının Efsannur’un Caner K. adında biriyle olduğunu göz yaşları içinde belirterek arkadaşlarının kızına mesaj attıklarını ancak atılan mesajların karşılığının gelmediğini ifade etti. Anne Avcı, , “Caner K. adında biriyle olduğunu duyduk. Caner oğlum bana kızımı götür. Kızımı bana geri ver. Polise, karakola ve arkadaşlarına haber gönderildi ama halen ses yok. Gel evladım, dön evladım. Yakınlarını ara ve ulaş kızım. Kızımın arkadaşları bayramda buraya geldiler. Kızımla o kişinin beraber olduğunu söylediler. Bende onlara “niye bana haber vermediniz” dedim. Arkadaşları mesaj atıyor ama atılan mesajın karşılığı gelmiyor olduğunu söylediler. Hiçbir telefona ulaşamıyoruz. Kızımın telefonu da kapalı ulaşılmıyor. Çocuğumun durumundan endişe ediyorum. Kızım bana sağ salim gelsin başka bir şey diyemiyorum. ” dedi. 

“ABLA GEL, BANA YUMURTA KIR” 
Kaybolan ve kaçırıldığı iddia edilen lise öğrencisi 14 yaşındaki Efsannur Avcı’nın kardeşi Emrehan Avcı (12), ablasına seslenerek ablasını çok özlediğini ve annesinin çok ağladığını ifade ederek, “Abla bana kız gel. Seslen, lütfen abla. Bana yumurta kır. Abla seni çok özledim. Annem çok ağlıyor.” şeklinde konuştu. 

“BEN VARKEN SANA KİMSE BİR ŞEY DİYEMEZ” 
Kız Meslek Lisesi 1. Sınıf öğrencisi ve 14 yaşındaki Efsannur’un büyükbabası 70 yaşındaki Halil Avcı ise gözyaşları içinde anlatarak, “Ben kızımı çok seviyorum. Gel kızım. Ben varken sana hiç kimse bir şey diyemez. Seni çok istiyorum gel kızım” dedi.  

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2014, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0