Kırkpınar’da çeyrek finale çıkan başpehlivanlar belli oldu

654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanlık üçüncü tur müsabakaları tamamlandı. Er Meydanı’nda çayıra çıkan altın kemer adayları kıran kırana güreşler yaparak, çeyrek finale isimlerini yazdırdı.

Kırkpınar’da çeyrek finale çıkan başpehlivanlar belli oldu
banner98
 Sarayiçi Er Meydanı’ndan 654’üncüsü gerçekleştirilen Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde, başpehlivanların üçüncü tur güreşleri tamamlandı. Kırkpınar şampiyonu olmak için kıyasıya mücadele eden başpehlivanlar, zorlu mücadeleler sonrası çeyrek finale çıkma hakkı kazandı.

ŞABAN YILMAZ, KIRKPINAR’A VEDA ETTİ
Altın kemer yolunda Kırkpınar’ı dolduran güreş severler tarafından favori gösterilen Şaban Yılmaz bir diğer favori Orhan Okulu’ya puanlama süresinde mağlup olarak Kırkpınar’a veda etti.

RECEP KARA RAHAT KAZANDI
Altın kemerli başpehlivanlardan Recep Kara ise geçen yıl baş altı şampiyonu Hamza Köseoğlu ile gerçekleştirdiği müsabakayı rahat kazandı. Köseoğlu, güreş esnasında kısa süreli sakatlık yaşadı.

FATİH ATLI PUANLAMADA KAZANDI
653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı olan Fatih Atlı, bu yıl üçüncü tur müsabakasında Süleyman Aykırı ile karşı karşıya geldi. Atlı, normal sürenin tamamlanmasının ardından rakibi Aykırı’yı puanlamada mağlup ederek, adını çeyrek finale yazdırdı.

BAŞPEHLİVANLARDAN YÖNETMELİĞE İTİRAZ
654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri üçüncü tur müsabakası kura çekimi esnasında seri dışında torbaya giren pehlivanlar yönetmeliğe itiraz etti. Başpehlivanlar, geçen yılın ilk sekiz finalistinin seri başı olarak kuraya girmesinin yanlış bir uygulama olduğunu belirterek, “Olmaz böyle şey, biz boşuna mı mücadele veriyoruz” şeklinde sitemde bulundu.

ÇEYREK FİNALİSTLER BELLİ OLDU
Başpehlivanlık üçüncü tur müsabakasında adını çeyrek finale yazdıran isimler ise şöyle;
“Abdullah Güngör, Fatih Atlı, Osman Aynur, Orhan Okulu, Recep Kara, İsmail Koç, İsmail Balaban ve Serhat Balcı.” 

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2015, 19:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0