Kılıçdaroğlu: '4 yılda Türkiye’yi uçuracağım'

Tekirdağ’da halka seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'yi değiştirmek için 4 yıl isteyerek, '4 yılda Türkiye'yi uçuracağım' dedi.

Kılıçdaroğlu: '4 yılda Türkiye’yi uçuracağım'
banner98
 Türkiye ve Tekirdağ halkından 4 yıl iktidar dönemi isteyen Kılıçdaroğlu, "Emekliler, atanamayan öğretmenler, çiftçiler, işsizler, sanayiciler, esnaflar hayatın neresine dokunuyorsanız bin ah işitiyorsunuz. Şimdi Tekirdağ’dan bütün Türkiye’ye sesleniyorum. Bana 4 yıl verin. 4 yıl... 4 yılda yeni bir Türkiye çıkacak ortaya. 4 yılda hiçbir üniversite öğrencisi yurdum yok diyemeyecek. Her öğrencinin yurdu olacak. 4 yılda işsiz kimse kalmayacak.

Hiçbir aile ben yoksulum demeyecek. 4 yılda Türkiye’yi uçuracağım. Sözünü veriyorum 4 yıl uzun süre değil. Biz bu ülkeyi namusumuzla yöneteceğiz. Senden, benden, ondan demeden hepsine hizmet edeceğiz. Biz bunu yapacağız. Kadın-erkek demeden doğu-batı demeden bu ülkeye barışı getireceğiz. 4 yıllık süre istiyorum. Avrupa’da da 4 yılda Türkiye'nin nereye geleceğini göreceğiz. Öyle gidip Avrupa Birliği’nde Brüksel’de yeni bir sayfa açalım demeyeceğiz. Avrupa’da birinci sınıf demokraside ne varsa onlar sormadan biz getireceğiz" ifadelerini kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2015, 22:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0