Kapkaççı Güvenlik Kamerasına Takıldı!

Adana'da 3 kadının boyunlarındaki altın zincirlerini kapkaç yaptığı ileri sürülen bir kişi yakalandı.

Kapkaççı Güvenlik Kamerasına Takıldı!
banner98
Adana'da 3 kadının boyunlarındaki altın zincirlerini kapkaç yaptığı ileri sürülen bir kişi yakalandı. Polis, güvenlik kameralarına yansıyan bir kapkaçtaki görüntüden şüphelinin kimliğini belirledi.

İlk olay Kocavezir ile Obalar Caddesinin kesiştiği yerde yaşandı. 18 yaşındaki Göksu Sarıkçı'nın yanına yaklaşan bir kişi, boynundaki altın zinciri alarak kaçtı. İkinci olay aynı yerin yakınlarında gelişti. Şüpheli bir kişi 46 yaşındaki Ayfer Öçalır'ın boynundaki kolyeyi kapkaçla aldı. Sucuzade mahallesi Güney Kuşak Bulvarı üzerinde 55 yaşındaki Fatma Akyollu'nun boynundaki altın kolyeyi alan şüpheli de sırra kadem bastı.
Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekipleri, ilk olayın ardından ulaştığı güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelinin daha önce uyuşturucu kullanmak ve hırsızlıktan kaydı olan ve hırsızlıktan dolayı aranan 31 yaşındaki Ahmet Kabak olduğunu belirledi. Polis, şüpheliyi Obalar Caddesi üzerinde yakaladı. Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan şüpheli, adli mercilere sevk edilirken benzerliğin kurbanı olduğunu ileri sürdü. Kabak, "Ben mi çaldım, bana benzerlik, 3 tane dosya üzerime kaldı, bana benzerlik var." dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0