banner102

Kanseri yendi ama trafik canavarına yenildi

Kanseri yenen küçük kız, ilk karnesini alamadan trafik kazasında hayatını kaybetti.

Kanseri yendi ama trafik canavarına yenildi
 Özel LÖSEV İlk ve Ortaokulu öğrencilerinden 8 yaşındaki Melisa Küçüknazlı dün evinin önünde trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. 2008 yılında HLH (Hemofagostiklenfohistoisitoz) tanısı ile LÖSEV’e kaydı yapılan ve 2014 yılından beri Özel LÖSEV İlk ve Ortaokulunda eğitimine devam eden minik kahraman Melisa kanseri yendi ama trafik canavarına 'dur' diyemedi. 

Henüz bir yaşındayken bir çeşit kan hastalığı olan ve ilik nakli gerektiren HLH tanısı alan küçük Melisa 7 yaşına kadar hastalıkla savaştı. İki çocuklu bir ailenin küçük prensesi olarak büyütülen Melisa’nın tedavisi 2014 yılında sona erdi. Eğitim hayatına tedavisi nedeniyle bir yıl ara verdikten sonra 2014 yılında Özel LÖSEV İlk ve Ortaokulunda anaokuluna başlayan Melisa bu yıl ilk karnesini almanın heyecanını yaşayacaktı.
Dün akşam saatlerinde evinin önünde oynarken arkadaşları ile duydukları bir ambulans sesinin peşinden koşan Melisa bir anda caddeye fırladı. Görgü tanıklarının ifadesine göre Melisa’ya çarpan araç hızla olay yerinden uzaklaştı. Olayın ardından Ağabeyinin kollarında ilk önce Etlik Lokman Hekim Hastanesi’ne kaldırılan ama gerekli ekipman olmadığı gerekçesi ile Ankara Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi’ne sevk edilen Melisa doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtulamadı.

Melisa’nın HLH tedavisi gördüğü hastanede sağlık teknikeri olarak çalışan anne Şükran Kılıç’ın feryadı yürek dağladı. Küçük kızının ölüm haberinin ardından anne Kılıç, hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumlarından dolayı Melisa’nın anne ve babası cenaze törenine katılamazken, Melisa’yı üniversite birinci sınıf öğrencisi ağabeyi ve amcası defnetti.

2 yıl önce Lösemili Çocuklar Vakfı’nda (LÖSEV) tedavi gören çocukların yaptığı kutlamada İHA muhabirine Melisa Küçüknazlı yeni yıl dileklerini şöyle sıralamıştı.

“Bir tane çok güzel bir Sinderella elbisesi istiyorum, topuklu ayakkabısı var bir de kolyesi vardır onun. Saçı topuzdur, benim ki daha büyümedi ama olsun.”  

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2015, 17:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0