Kan Bağışının En İlginç Hali

Oyunlarda canınızın yeniden dolması için siperlerde beklediniz,artık bu durum değişiyor.

Kan Bağışının En İlginç Hali
banner98
Peki ya gerçekten canınız “gitseydi” kurşun yediğinizde? İşler nasıl olurdu? Blood Sport işte böyle ilginç bir fikre ev sahipliği yapıyor. Ama merak etmeyin, evinize alabileceğiniz bir sistem falan değil bu.

Sistem çok basit bir şekilde çalışıyor. Xbox 360 kolunun titreşim özelliği arduino modülüne, oradan da kan toplama sistemine bağlı. Kontrol kolu yer titrediğinde sistem bu titreşimin çeşidine göre kan alıyor. Böylelikle karakteriniz kurşun yediğinde sizden de bir şeyler gidiyor. Tabii arduino kartı aynı zamanda toplanan kan miktarını da ölçüyor, böylelikle siz kansızlıktan kırılmadan önce duruyor.

Peki bu kan nereye gidiyor? Aslında bağışlanıyor, ya da en azından bağışlanacak. Çünkü Blood Sport bir turneye çıkma ve alınan kanı düzgün bir yere yönlendirebilecek kurumlarla çalışma peşinde. Vampirler Birliği’nin yemek kaynağı olabilirsiniz yani.

Kickstarter Kampanyası olarak başlayan bu sistem Kanada’da başlayacak hayatına. Tabii gerekli parayı toplayabilirlerse. Kan alımına dair birçok bilimsel bilgiyle ters düşen yanları olsa da, ilginç bir deneme olduğunu kabul etmek lazım.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2014, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0