Kalpsiz Baba Kameralarda!

İstanbul'da, resmi nikahsız eşinden olan 2 günlük çocuğunu kaçıran baba, hastanenin güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Kalpsiz Baba Kameralarda!
banner98
İstanbul'da, resmi nikahsız eşinden olan 2 günlük çocuğunu kaçıran baba, hastanenin güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Doktora gösterme bahanesiyle odadan çıkarttığı bebeğiyle hastane koridorlarında yürüyen baba, bir süre sonra hastaneden ayrılarak kayıplara karışıyor.

Üsküdar’da 22 Kasım’da yaşanan olayda Kartal’ta Cüneyt T. ile aynı evde yaşayan Nehir T. (20) doğum sancıları tutunca Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada bir erkek çocuk dünyaya getiren Nehir T.’nin ailesi, resmi nikahları olmadığı için çocuğun kendilerinde kalması gerektiğini söyledi. Duruma itiraz edip bebeğini isteyen baba, 24 Kasım’da, “Çocuğu doktora götüreceğim.” diyerek aldığı bebekle hastaneden ayrılıp kayıplara karıştı. Ailenin durumu polise bildirmesiyle başlatılan soruşturmada Cüneyt T., Fatih’te saklandığı adreste 26 Kasım’da bebeğiyle birlikte gözaltına alındı.

İşsiz ve asker kaçağı olduğu öğrenilen Cüneyt T., sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği’ne getirildi. Dört günlük bebek ise ambulans ile ailesine teslim edildi.

Polisteki sorgusunda, Nehir T.’nin ailesinin evli olmadıkları için çocuğa bakamayacaklarını söylediğini aktaran Cüneyt T.’nin; “Ben bakarım dedim ama ikna olmadılar. Fırsatını bulduğumda da çocuğu doktora göstereceğimi söyleyip hastaneden ayrıldım. Bir iki gün Fatih’te bir arkadaşın evinde kaldım.” dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Cüneyt T., asker kaçağı olduğu için Jandarma Merkez Komutanlığı’na teslim edildi.

KAÇIRMA ANI KAMERADA

Baba Cüneyt T.’nin bebeğini odadan çıkarıp, hastaneden kaçırdığı anlar, hastanenin güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Battaniyeye sarılı bebeğini kucağına alıp odadan ayrılan baba, bir süre hastane koridorlarında görülüyor. Muayene olmak için bekleyen insanların arasından geçen baba, daha sonra hastane dışına çıkarak gözden kayboluyor.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0