Kahvehaneye silahlı saldırı

Başakşehir’de Azerilerin gittiği kahvehaneye pompalı tüfekle saldırı düzenlendi.

Kahvehaneye silahlı saldırı
banner98
 Saldırı anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay, 16 Ağustos Cumartesi günü Başakşehir’de bulunan ve çoğunlukla Azerilerin gittiği bir kahvehanede meydana geldi. Alınan bilgiye göre, saat 21.30 sıralarında kahvehanenin kalabalık olduğu sırada bir anda silah sesleri yükseldi. Kahvehanenin önüne gelen bir kişi elindeki pompalı tüfekle ateş açmaya başladı.

Üç el ateş eden saldırgan daha sonra olay yerinden kaçtı. Saldırı anı kahvehanede bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kahvehanenin önüne gelen bir kişinin içeriye doğru ateş ettiği görülüyor. Üç el ateş eden zanlı, daha sonra kaçarak uzaklaşıyor. Bu sırada saldırıya tanık olan bir kişi ise saldırganı kovalıyor. İçerde bulunanlar büyük panik yaşıyor. Silah sesleri üzerine içerde bulunanların hemen yere yattığı ve kurşunlardan korunmaya çalıştıkları görülüyor. Bir süre sonra içerde bulunanlar panik halinde dışarı kaçıyor. 

Saldırının ardından taş atıp zanlıyı kovalayan kahvehane sahibi Cevdet Tayfun, “Ben dışarıdaydım. Ben sırtımı dönünce camdan ateş etmeye başladı. Ben küfür ederek, taş atarak koşmaya başladım. Kaçmaya başladı. Köşede silahı bana çekti ama patlamadı. Bu benim şahsıma veya buradaki birinin şahsına yapılmış bir şey değil. Bu toplumsal bir olaydır. Bunun üzerinde durulmasını istiyorum. Ben burayı açsam bile kimse toplu olarak burada durmaz. Biz daha önce tehditler aldık. Ona da bağlıyorum. Gerçekten tedirginiz. Burada kimsenin kimseyle problemi yok” dedi. 11 kişinin yaralandığı olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. 

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2014, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0