Jet Talimat Verdi!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı tesislerde incelemelerde bulunan Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Ortaköy’de bulunan sahaların yanına derhal modern, Muğla’ya yakışır soyunma odaları ve sosyal alanların yapılması konusunda talimat verdi.

 Jet Talimat Verdi!
banner98
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı tesislerde incelemelerde bulunan Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Ortaköy’de bulunan sahaların yanına derhal modern, Muğla’ya yakışır soyunma odaları ve sosyal alanların yapılması ve Düğerek’te bulunan ve amatörlerin müsabakalarını yaptığı sahanın soyunma odalarının da modernizasyonun yapılması için talimat verdi.

Beraberinde, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Veli Çelik ve Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Uğur ile birlikte mevcut ve yapımı devam eden spor tesislerini denetleyen Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Ortaköy’de bulunan sahaları gezdikten sonra soyunma odalarının derhal yapılması talimatı verdi. İhalenin yapılarak bu sahaların atıl vaziyetten çıkartılmasını isteyen Güvençer, buradan sonra geçtiği Düğerek Stadyumunda da incelemelerde bulundu. Bu sahanın Muğla’ya yakışmadığını belirten Güvençer, “Gençlerimizin, çocuklarımızın spor yapmasını, başarıya ulaşmasını istiyorsak, bu tür tesislerle olmaz. Sporcular her şeyin en iyisine layıktır. Burası ısıtma sistemi ile, duşu ile modern pırıl pırıl bir spor kompleksi olmalı. Bunun için Hem Özel İdaresi Genel Sekreterliğimiz hemde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bu günden itibaren hızlı bir çalışma yürüterek en kısa sürede bu tesisi hazır hala getirmelidirler” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2014, 17:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0