banner102

Jandarma’dan PKK ve KCK’ya şok baskın

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından PKK-KCK terör örgütünün gençlik yapılanmasına yönelik yapılan operasyonlarda terör örgütünün şehir yapılanması içinde olan ve eylem hazırlığında olduğu değerlendirilen B.D., A.Ö., Ö.U., isimli şahıslar gözaltına alındı.

Jandarma’dan PKK ve KCK’ya şok baskın
 Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri PKK/KCK terör örgütünün gençlik şehir yapılanması adına faaliyet gösteren ve eylemlere karışan Ankara yapılanması içinde bulunan örgüt üyelerine yönelik Yenimahalle, Sincan ve Keçiören ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenledi.

Eş zamanlı olarak saat 05.30 sıralarında Yenimahalle, Sincan ve Keçiören ilçelerinde başlatılan operasyon sonucunda terör örgütünün şehir yapılanması içinde bulunan ve eylem hazırlığında olduğu değerlendirilen B.D, A.Ö ve Ö.U isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan operasyon sonucunda toplam 108 adet CD ve DVD , bir adet 9 mm çapında faturasız kuru sıkı tabanca,8 adet video kaset,4 adet Cep Telefonu,4 sim kart,40 adet şüpheli şahsa ait üye kartviziti,4 adet YDG-H Gençlik yapılanmasına ait örgütsel doküman, bir adet disket, bir adet ev tipi telsiz telefon, bir adet örgütsel fotoğraf, bir adet MP-4 çalar, 3 adet Flash Bellek ve bir adet dizüstü bilgisayar ele geçirildi.

Sabah saatlerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlara arama faaliyetine nezaret eden 6 İl Emniyet Müdürlüğü TEM unsuru ile birlikte toplam 100 Jandarma personeli görev aldı.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2015, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0