banner102

Jandarma eri Arkadaşını Vurduktan Sonra İntihar Etti!

Ankara'da, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir asker, nöbet tuttuğu sırada önce tartıştığı arkadaşını silahla vurarak ağır yaraladı, daha sonra da kendisine ateş etti.

Jandarma eri Arkadaşını Vurduktan Sonra İntihar Etti!
Ankara'da, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir asker, nöbet tuttuğu sırada önce tartıştığı arkadaşını silahla vurarak ağır yaraladı, daha sonra da kendisine ateş etti. İki asker de kaldırıldıkları hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay, saat 20.00 sıralarında, Ahiboz Jandarma Karakolu'nda meydana geldi. İddialara göre, nöbet tutan Osman Denktaş (20) ile Uğur Özdel (20) bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Uğur Özdel, Osman Denktaş'a silahını doğrultarak 3 el ateş etti. Özdel, daha sonra aynı silahı başına dayayarak kendisine ateş etti. Ağır yaralanan her iki asker de olay yerine çağrılan ambulanslarla Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Özdel ve Denktaş, hastanede yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Gördüklerinden etkilenen diğer askerler de hastaneye getirilerek tedavi altına alındı. Haberi alır almaz hastaneye gelen askerlerin yakınları sinir krizleri geçirdi. Askeri savcının hastanede yaptığı incelemelerin ardından askerlerin cansız bedenleri Keçiören Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0