İYİ Parti Bursa İl Başkanı Türkoğlu Paylaşmıştı: BursanınUtancı Twitter’da TT oldu!

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu’nun; Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ü demokrasinin mabedi Meclis’te darp ederek kalp spazmı geçirmesine neden olan, AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık ile ilgili paylaşımı Twitter’da ülke genelinde trend topik(TT) oldu.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Türkoğlu Paylaşmıştı: BursanınUtancı Twitter’da TT oldu!
banner98

Türkoğlu’nun, “Trabzon Milletvekilimiz @huseyinorsktu’ü Meclis’te darp eden AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık, insani değerlerden nasibini almamış bir müptezeldir. Yoğun bakımda hayati tehlikesi olan Örs’e geçmiş olsun diyor, #BursanınUtancı Işık’ı şiddetle kınıyoruz” şeklindeki mesajı, Türkiye sathında hızla yayılırken, Meclis çatısı altındaki kabul edilmez çirkin saldırıya tepki de çığ gibi büyüdü.
Paylaşımının duyarlı vatandaşların desteğini almasının memnuniyet verici olduğunu ve bu anlamlı tepkinin aslında ders niteliği taşıdığını belirten İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, milletin artık bu tür kabadayılıklardan sıktı sıyrıldığını vurguladı.
AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık’ın bu davranışıyla “Bursa’nın utancı” olarak tarihe geçtiğini ifade eden Türkoğlu, “Esasen bugünlerde gördüklerimiz, gideceklerini anlayan tek adam yönetiminin müritlerinin çaresizlikleridir. Giderek saldırganlaşmaları ve her fırsatta kavga ortamı yaratarak provokasyonlara çanak tutmaları da bu nedenledir. Korkunun ecele faydası olmadığını hatırlamaktan bile acizler. Zafer Işık’ın özür dilemek yerine, olay sonrasındaki, ‘Zaman zaman olur böyle şeyler, normaldir’ şeklindeki sözleri de, kendilerini artık ‘gidici’ olarak görenlerin, tam anlamıyla akıl tutulması yaşadıklarının belgeli itirafı olmuştur.
Bir de şu gerçek var. Bu şahsın, Bursa’ya dair herhangi bir hizmet çalışmasına bugüne kadar tanık olmayan Bursalılar, Zafer Işık’ın AKP Bursa Milletvekili olduğunu, maalesef bu olayla öğrenmişlerdir. Herkesin bir birinin yüzüne bakıp, ‘Gerçekten bu isim Bursa vekili mi?’ diye sorması da, bu kabadayı zata kapak olsun.
Millet, Meclis’in kutsal çatısı altında yumruklarıyla konuşma cüretini gösteren bu pervasız ceberrutları sandıkta nakavt edecektir. Bundan hiç kuşkumuz yok. Çok az kaldı” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2022, 13:44

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0