İtfaiyenin kediyle imtihanı

Hasköy’de bir ağaca tırmanan ve geri inemeyen kedi, itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı.

İtfaiyenin kediyle imtihanı
banner98
 Tüm yöntemlerin denenmesine rağmen indirilemeyen kedi ağaçta bırakıldı. Hasköy Rahmi Koç Müzesi yakınındaki parka dün çocuğunu getiren bir kadın ağacın tepesindeki kediyi fark etti. Kedinin kendiliğinden ineceğini düşünen kadın bugün aynı yere geldiğinde kedinin inmediğini gördü. Bunun üzerine kadın durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri önce itfaiye aracını ağaçlık alana sokamadığı için merdiven yardımıyla ağaca tırmanmaya çalıştı.

Ancak ağacın büyük uzun ve dallarının fazla olması nedeniyle itfaiye eri tırmanmakta başarılı olamadı. Bunun üzerine ağaçlık alana itfaiye aracı sokuldu. Alana gelen aracın merdiveniyle kedinin olduğu dala uzanan itfaiye erinin ise bu şekilde kediyle macerası başlamış oldu. Ağaçtaki kedi itfaiye erinden köşe bucak kaçtı. İtfaiye eri ise kediyi yanına çağırabilmek için elinden geleni yaptı ancak başarılı olamadı. Her yolu deneyen itfaiye erleri başarılı olamayınca olay yerinden ayrıldı.

Kedinin ağaçta mahsur kaldığını gören kadın, "Çocuklarla her akşam buraya parka geliyoruz. Dün gece kedinin sesini duydum, çok bağırıyordu. Daha sonra yukarıya baktığımızda gözleri parladığı kediyi görebildik. 4 saat kadar falan ağladı. Sonrası itfaiyeyi aradım. Bilgi verdim ve onlarda sakince ineceğini düşünüp beklememizi istediler. Gece yarısına kadar bekledik ama inmedi" dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2014, 19:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0