İstanbul'a Gidecekler Dikkat!

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatıldı.

İstanbul'a Gidecekler Dikkat!
banner98
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada vatandaşların alternatif yolları kullanması istendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü yapılacak 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni sebebiyle bugün bazı yolların araç trafiğine kapatılacağını açıkladı. Kapatılan yollar ise şöyle; Topkule, Mahmutbey Köprüsü, Vatan Caddesi ve Vatan Caddesine çıkan bütün yollar, Topkule, Mahmutbey Köprüsü, Vatan Caddesi, Oğuzhan Caddesi, Millet Caddesi, Topkapı, Edirnekapı Kavşağı, Vatan Caddesi kesişim noktası, Mahmutbey Yolu, Topkule, Mahmutbey Köprüsü ile Sultançiftliği Kavşağı arasında kalan yol, Mahmutbey Köprüsü – Habipler Yolu.

Açıklamada, araç trafiğine kapatılan yollar için önerilen alternatif güzergahlar ise şöyle sıralandı; "D 100 Karayolu’ndan Vatan Caddesi’ne gidecek olan sürücülerin Haliç Tüneli, Edirnekapı, Fevzipaşa Bulvarı, Aksaray şeklinde veya Haliç Tüneli, Ayvansaray ışıklardan Balat Yolu’nu takiben Unkapanı ve Sirkeci istikametini kullanmaları, E-80 Karayolunu kullanacak sürücülerin, Milliyet Gazetesi karşısından TEM istikametini kullanmaları, Sahil Yolu’nu kullanacak sürücülerin sahil güzergâhından, Yenikapı – Kumkapı -Sirkeci istikametini kullanmalarını, Vatan Caddesi’ni kullanarak Fatih ilçesindeki hastanelere gelecek olan gerek ambulans sürücüleri, gerekse diğer sürücülerin sahil yolunu tercih ederek Samatya’dan Cerrahpaşa, Çapa, Haseki veya Bezmi Alem Hastanesi’ne intikal etmeleri, Fatih istikametinden aynı gerekçelerle hastanelere intikal edecek sürücüler Atatürk Bulvarı - Aksaray ve Millet Caddesi güzergâhını kullanmaları gerekmektedir."

Polis, törenin yapılacağı Vatan Caddesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Bir polis helikopteri de havadan alanı kontrol etti. Bazı vatandaşlar da ev ve işyerlerine yürüyerek gitmek zorunda kaldı.
Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2013, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0