İnsan Tacirlerinden Kaçmak İsterken Ölüyordu!

Fatih’te kilitli tutulduğu apartmandan su tahliye borusuna tutunarak aşağıya inmeye çalışan mülteci dördüncü kattan yere düştü.

İnsan Tacirlerinden Kaçmak İsterken Ölüyordu!
banner98
Fatih’te kilitli tutulduğu apartmandan su tahliye borusuna tutunarak aşağıya inmeye çalışan mülteci dördüncü kattan yere düştü. Yaralı şahıs hastaneye kaldırılırken, bölgeyi ablukaya alan polis apartmanda 12 mülteci daha yakaladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay, İskender Paşa Mahallesi Toprak Sokak 7 numarada bulunan apartmanda meydana geldi. Bir kişinin aşağıya düştüğü ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İçerde silahlı şahısların bulunduğu iddiası üzerine polis çevreyi ablukaya aldı. Düşen ve yaralanan yabancı uyruklu şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şahsın düştüğü daireyi kontrol eden polis içeride çok sayıda yabancı uyruklu şahıs olduğunu belirledi. İnsan tacirleri tarafından kiralanan daireye kilitlendiği iddia edilen İran ve Afganistan uyruklu 12 kişi gözaltına alındı.

Binadan düşerek ağır yaralanan şahsın, 5 katlı binanın dördüncü katındaki daireden su tahliye borularına tutunarak aşağıya inmeye çalıştığı, borunun kopmasıyla da yere düştüğü öğrenildi. Görgü tanıklarından Yusuf Kozak “Bir patırtı duydum. Gittim baktım. Adam yerde yatıyordu. Polisi aradım. Polis geldi çatılardan adamları topladı. 6-7 aylık bir olay bu” şeklinde konuştu.

Apartmandan çıkartılan yabancı uyruklu 12 kişi ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Apartmandan düşerek ağır yaralanan kişinin tedavisi ise sürüyor. Polis İran ve Afganistan uyruklu şahısları yurda kaçak yollardan sokarak daireye kilitleyen insan tacirlerini yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0