Iğdır'da askeri araç ile kamyon çarpıştı: 4'ü ağır 8 asker yaralı

Iğdır'ın Aralık ilçesi Köprü Jandarma Karakolu'nda görev yapan askerleri taşıyan araç ile kamyonun çarpışması sonucu 4'ü ağır 8 asker yaralandı.

Iğdır'da askeri araç ile kamyon çarpıştı: 4'ü ağır 8 asker yaralı
banner98
Iğdır'ın Aralık ilçesi Köprü Jandarma Karakolu'nda görev yapan askerleri taşıyan araç ile kamyonun çarpışması sonucu 4'ü ağır 8 asker yaralandı. Ambulanslarla ile Iğdır Devlet Hastanesi'ne getirilen askerler tedavi altına alındı.

Kazada yaralanan askerleri ziyaret eden Vali Ahmet Pek, yaptığı açıklamada, üzücü bir trafik kazasının yaşandığını, askeri araç ile Dilucu Sınır Kapısı tarafından gelen bir kamyonla çarpıştığını söyledi. Çarpışmada, 8 askerin yaralandığını ifade eden Vali Pek, ''8 askerimiz yaralandı.

Bu yaralılardan 4'ünün durumu diğerlerine göre daha ağır. Yaralılarla ilgili tedaviler başladı. Burada her türlü müdahale yapıldı. Tedaviler devam ediyor. İnşallah olumsuz bir sonuç olmaz. Şu anda sevk ile ilgili belli bir şey yok. Buradaki imkanlarımız yetersiz olursa askerlerimizi sevk edebiliriz." dedi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0