İdil’de çatışma: 2 şehit, 3 yaralı

Şırnak’ın İdil ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 2 polis şehit oldu, 3 polis yaralandı.

İdil’de çatışma: 2 şehit, 3 yaralı
banner98
 Sokağa çıkma yasağının 16 Şubat’tan bu yana devam ettiği İdil’de operasyonlar sürüyor. İlçenin Turgut Özal Mahallesi’nde sürdürülen operasyon sırasında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada, 5 özel harekat polisi yaralardı. Ambulanslarla İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan 2’si burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu. 3 yaralının tedavisi ise sürüyor.

İlçede, çatışmalar devam ediyor. 

ÇATIŞMALAR ŞİDDETLENDİ

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Şırnak’ın İdil ilçesinde 2 polisin şehit olması, 3 polisin de yaralanmasının ardından çatışmalar şiddetlendi. İlçeden dumanlar yükseliyor.
İdil’de 16 Şubat’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı sürüyor. İlçede Yeni Mahalle’nin geçtiğimiz hafta temizlenmesinin ardından Turgut Özal Mahallesi’nde yoğunlaştırılan operasyonlar devam ediyor. İlçede, bugün öğlen saatlerinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışma, 2 polisin şehit olması, 3 polisin de yaralanmasının ardından şiddetlendi. Bölgeye zırhlı araçlarla çok sayıda takviye yapılırken, mahallenin bazı bölgelerinden dumanların yükseldiği görüldü. 

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2016, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0