banner101

Hükümete Siyah Kurdeleli Tepki!

Bitlis’te 'Öğretmenler Günü'nde öğretmenler, dershanelerin kapatılması girişimini siyah kurdele ve siyah bantlarla protesto etti.

Hükümete Siyah Kurdeleli Tepki!
Bitlis’te 'Öğretmenler Günü'nde öğretmenler, dershanelerin kapatılması girişimini siyah kurdele ve siyah bantlarla protesto etti. Derslerini siyah kurdele takarak anlatan öğretmenler, yakıp yıkmadan, kalp kırmadan sessiz bir eylem yaptıklarını dile getirdiler.

Bir yandan dershanelerin kapatılması girişimiyle ilgili tartışmalar devam ederken, diğer yandan dershanelerin kapatılması durumunda binlerce öğretmenin işsiz kalacağı belirtiliyor. Bu tartışmalar sürerken Bitlis’teki dershane öğretmenleri sessiz bir eylem gerçekleştirdi. Bugün Öğretmenler Günü olması dolayısıyla dershane öğretmenleri siyah kurdele taktı. Derslerini siyah kurdele takarak anlatan öğretmenler, dershanelerin kapatılmasına karşı olduklarını dile getirdi.

Özveri ile öğrencilerine faydalı olmaya çalıştıklarını dile getiren öğretmenler ancak hiç hak etmedikleri halde eksik eğitim sisteminin günah keçisi gibi gördüklerinden, seslerini duyurma adına derslere bu şekilde girdiklerini ifade ettiler. Öğretmenler ayrıca, her şeye rağmen bu tartışma ortamında öğrencilerin zarar görmemesi için de ellerinden geleni yapacaklarını kaydettiler.
Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2013, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0