HER ZAMAN DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ!

Suriye’de ki ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlar ile adından söz ettiren işadamı Adem Erbay, Suriye’ye gönderdikleri yardımlar hakkında ManşetX Gazetesi’ne önemli açıklamalar yaptı.

HER ZAMAN DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ!
banner98

Adem Erbay ‘’Türkiye, Suriye’de terör operasyonuna başladığı zaman, operasyona bir destekte biz yapalım diye düşündük. Sonrasında oradaki ihtiyaç sahiplerine ne götürebilirizin planlamasını yaptık.Oraya lokum götürelim, şeker götürelim, kurabiye götürelim dedik. Sağ olsunlar çevremizdeki insanlarda bizim bu yardım çabamıza duyarsız kalmadılar. Bize siz yeter ki oraya gidin 300 tane sıfır çocuk takımı verelim diyenler oldu. Askerimiz için şapka, atkı örenler oldu. Gördük ki halkımız her zaman devletinin arkasında. Bizim asil milletimiz her zaman cephede devletinin arkasında durur. Halkımız devletinin ve Cumhurbaşkanının arkasında böyle durdukça bizi hiç kimse yıkamaz. Bizde İbrahim’in atıldığı ateşe su taşıyan karınca misali safımız belli olsun diye topladığımız yardımları oraya götüreceğiz. Bu konuda Bursa taraftar grubu TEXAS'ında desteğini aldık.1 metreye 30 metre bayrak yaptırdık. ‘’ÖLÜRSEK CENNET BİZİM, KALIRSAK DEVLET BİZİM yazılı pankartlar yaptırdık. Bursa’nın nezih hocaları gelip dua edecekler, bizlerde bize söz düşerse genciyle, yaşlısıyla dua edeceğiz. Biz iman aşkını, bayrak aşkını kalbine kazıyan insanlarız. İnşallah devletimizin gittiği yol hayırlı olur. Daha önce 15 Temmuz’un son mitinginde, Bursa’nın görmediği bir konvoy yaptık. Biz o konvoyla birlikte, iktidar partisiyle, muhalefet partileriyle, gençlik kollarıyla, kadın kollarıyla, genciyle, yaşlısıyla gelip 15 Temmuz’un son mitingini yapmıştık. Biz Bursa’ da yaşıyoruz, buranın ekmeğini yiyoruz, buranın hakkını vermek zorundayız.  Bundan sonrada kardeşlerimizle, ağabeylerimizle, sizinle daha da verimli olması adına devletimizin lehine olacak her türlü organizasyonda yer alarak yardım babında biz varız. Bundan sonraki organizasyonlarda, inşallah gerekli yerlerden destek alarak, evde olan sıfır kıyafetlerde dahil olmak üzere, Bursa halkı toplanıp devletin kontrolü altında, bizim kontrolümüz altında bu gariban insanlara götürüp de, en azından dertlerini sarabilirsek, o bizim en büyük mutluluğumuz olur’’ dedi.

Manşetx Gazetesi ziyaretinin ardından Emirsultan’a geçen Adem Erbay ve yanındaki yardım gönüllüleri, Emirsultan’da dua ettikten sonra hazırladıkları insani yardım malzemeleri ile birlikte Suriye’ye doğru yola çıktılar.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2018, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0