HDP’nin Bakan Bozdağ Hakkında Verdiği Gensoru Önergesine MHP’li Parsak’tan Tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, HDP’nin Adalet Bakanı Bekir Bozdağ hakkında verdiği gensoru önergesine tepki gösterdi.HDP’nin Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın yargı erkini baskı altına...

HDP’nin Bakan Bozdağ Hakkında Verdiği Gensoru Önergesine MHP’li Parsak’tan Tepki
banner98
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, HDP’nin Adalet Bakanı Bekir Bozdağ hakkında verdiği gensoru önergesine tepki gösterdi.
HDP’nin Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın yargı erkini baskı altına aldığı ve yönlendirdiği, kuvvetler ayrılığı ilkesine ve Anayasa’ya aykırı yaklaşımlarda bulunduğu iddiasıyla verdiği gensoru önergesine ilişkin TBMM Genel Kurulu’nda MHP adına konuşan Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, HDP’nin vermiş olduğu gensoru önergesinin art niyetli ve terörle mücadelenin önünü kesmeye yönelik olduğunu söyledi. Parsak, “MHP’nin tarihinde dolaylı veya doğrudan terör destekçiliği asla bulunmaz ve bundan sonra da bulunmayacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak devlet yönetimini elinde bulunduranların bize her türlü eziyetine rağmen Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğüne kusursuz bağlılığımız devam edecektir” dedi.
Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2016, 08:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0