Hasan Turan’ı Duygulandıran Destek

AK Parti İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı Hasan Turan’a bir destek de hemşehrisi Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel’den geldi.Çalışmalarını İstanbul’un üç bölgesinde birden sürdüren Turan, özellikle...

Hasan Turan’ı Duygulandıran Destek
banner98
AK Parti İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı Hasan Turan’a bir destek de hemşehrisi Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel’den geldi.
Çalışmalarını İstanbul’un üç bölgesinde birden sürdüren Turan, özellikle hemşehri guruplarının ve Giresunlu iş adamlarının yoğun desteğini alıyor. Her gün onlarca esnaf ve iş adamıyla görüşen Turan akşamları da derneklerde bir araya gelen kalabalık hemşehri guruplarıyla buluşuyor.
Geçtiğimiz günlerde Sağlık Sektörünün saygın iş adamlarından Reşat Bahat ve Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim’le bir araya gelen Turan bugün de Enver Yücel ile bir görüşme geçekleştirdi.
Hasan Turan’ın milletvekili adayı gösterilmesinden çok memnun olduğunu belirten Yücel, "İstanbul’da Giresunluları bir araya getirme gayreti kolay olmadı. Giresunluların birlik ve beraberliği için çok çalışan, çok uğraş veren Turan, memleketine daha fazla yararlı olmak için bundan sonra politikada hizmet etmek üzere yola çıkmıştır. İnşallah çıkmış olduğu yolda başarılı olacağına inanıyorum. Hem İstanbul’daki hem de Giresun’daki hemşehrilerimiz sahip çıkacaklardır. Çok mutlu oldum, çok memnun oldum" dedi.
Biz büyüklerimizden gördüğümüz gibi bir birine sahip çıkma bilincinin hala çok diri bir şekilde yaşadığını müşahede ediyoruz diyen Hasan Turan; ”Bundan dolayı da sorumluluğumun daha çok arttığını, bundan sonra aynı kültür ve çizgiyle devam ettirmem gerektiğini bana yaşadığım şu şahitlikler öğretmiş ve göstermiş oluyor. Allah razı olsun neresine gitsem camiamızda adeta bir susamışlık, adeta işçimiz, köylümüz, çiftçimiz, memurumuz, emeklimiz işveren sizin gibi büyük iş adamlarımız böyle bir sıcaklıkla kucakladı. Müthiş bir sinerji oluştu ben bundan dolayı hamd ediyorum, sizlere de şükranlarımı sunuyorum inşallah hayırlısı olur, inşallah hep beraber sizlerden de aldığımız tavsiyelerle birlikte memleketimize güzel şeyler yaparız” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2015, 15:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0