Gümüşsoy’dan Dağder’e ziyaret

AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili aday adayı Muhammet Gümüşsoy, Dağder ziyaretinde yörenin yol sorununa yönelik, “Birlik ve beraberlik içerisinde olursak yol sorununu hep birlikte çözeriz. Dağ yöresi organik tarım ve turizmde çekim merkezi haline gelmeli” dedi.

Gümüşsoy’dan Dağder’e ziyaret
banner98
 24 Haziran’da gerçekleşecek seçimler öncesinde sivil toplum kuruluşlarından Dağder’i ziyaret eden AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili aday adayı Muhammet Gümüşsoy’u Dağ-Der Başkanı Prof. Dr. Ali Kaya karşıladı. Dağ-Der Salı Danışık Gecesi’nin konuğu olan AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili aday adayı Muhammet Gümüşsoy, konuşmasında son günlerde en çok tartışılan yol sorununun çözümü için birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini söyledi.

 

Dağder’in düzenlediği Salı Danışık gecesinde yol sorunu ve son yaşanan kaza olayıyla ilgili yapılan konuşmaların ardından söz alan AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili aday adayı Muhammet Gümüşsoy, şunları söyledi:


BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

“Dağder’in geleneksel düzenlediği Salı Danışık Gecesi’nde beni kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Dağ yöresinde hafta sonu yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Dağ yöresi insanımız devletine ve milletine bağlı, her daim güleryüzlü, mülayim ve mütedeyyin insanlardır. Dağ yöresinin sorunları hepimizin sorunu demektir. Dağ yöresinin uzun zamandır tamamlanması için mücadele verdiği yol sorununa Allah'ın izniyle hep birlikte çözüm bulacağız. Birlik ve beraberlik varsa yapılmayacak iş yoktur. Yol medeniyet demektir, uzakları yakın etmek demektir, kalkınma demektir. İnanıyorum ki yol tamamlandığında bölgemize turizm de gelecek, tarım da şahlanacak, bölgesel kalkınma ile halkımız refaha ulaşacaktır. Bunun için tek yapmamız gereken birlik ve beraberlik içinde olmak ve diyalog yolunu her zaman kullanmaktır.”

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2018, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0