Gözyaşları içinde kayıp oğlunu arıyor

Eskişehir’de 15 gün önce kaybolan Mahmut Can Uygur’dan haber alamayan gözü yaşlı anne Filiz Günay, oğlunu gören ve duyanların polis ekiplerine bildirmesini istedi.

Gözyaşları içinde kayıp oğlunu arıyor
banner98
 Açık Lise son sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Mahmut Can Uygur’dan, 16 Kasım 2014 tarihinden buyana haber alınamıyor. Gencin, kaybolmadan 3 gün önce bonzai krizi nedeniyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. En son arkadaşlarıyla bir otomobil ile gezdikten sonra kendisinden haber alınamayan gencin annesi, 15 gündür evladını gözyaşları içinde aramaya devam ediyor. Ayrıca, kaybolan genç için Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri de geniş çaplı arama çalışması başlattığı öğrenildi. En son arkadaşlarının otomobilinden indikten sonra kendisinden haber alınamayan Uygur’un Eskişehir şehir merkezinde de birkaç defa görüldüğü ileri sürülmüş, ancak aradan geçen 15 güne rağmen bulunamamış. 15 gündür oğlunu aralıksız arayan anne Filiz Günay, ‘Oğlumu gören duyan varsa bize yada polise bilgi versin’ dedi. 

“BENİM OĞLUM İSTEYEREK VE BİLEREK GİTMEDİ” 

15 gündür oğlundan haber alamadığını belirten anne Günay, yalan ihbarların geldiğini ancak aradan geçen 15 gün içinde oğlunu bulamadığını söyledi. 

Oğlunu görenlerin ve duyanların kendilerine yada polis ekiplerine haber vermesini isteyen Günay, “Kim nerde görürse görsün, ne olur bize haber verin. Oğlum 19 yaşında daha gencecik bir çocuk. Beni asla bırakıp gitmeyecek bir çocuktu. Nerede olduğunu bilmiyoruz. Her geçen gün bulunacağına yönelik ümidim bitiyor. Gelen yalan ihbarlar değerlendiriliyor ancak bakıldığında oğlum çıkmıyor. Üzerinde taba renkli pantolon ve açık mavi uzun kollu gömleği vardı. Okula gidiyorum diye çıktı. Hava güzel olduğu için mont bile giymemişti. Okuldan çıktıkta sonra gelecekti ama gelmedi. İz oldu, sır oldu gitti çocuk. Mamut’un sağ elinde dövme vardı. Mahmut’un kendi gittiğini düşünmüyorum. Mahmut asla beni bırakıp kendi gitmezdi. Bana düşkün bir çocuktu. Gidecek olan çocuk evden kimliğini alırdı. Üzerine montunu giyerdi. Okulda sınavına girmezdi. Bu gitme planlı bir şey değil. İsteyerek ve bilerek gitmedi benim yavrum” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2014, 11:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0