Gökyüzünden İstanbul

İstanbul’un tarihi ve doğal güzelliklerini gökyüzünden görmek isteyen vatandaşlar için helikopter turları başladı.

Gökyüzünden İstanbul
banner98
 49 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçma imkanı bulabilecek vatandaşlar, İstanbul’u kuş bakışı seyredecek.

Kaan Air ve Mybilet işbirliğiyle düzenlenen ‘Helisightseeing İstanbul’ helikopter turu Maslak Ayazağa’daki Kaan Heliport’ta başladı. Kişi başı 49 Euro’dan başlayan fiyatlarla gerçekleştirilen turların ilk uçuşu da basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti. Üç farklı güzergah ve fiyat alternatifi ile sunulan turlarda uçuşların dakikaları ve saatleri tercihe göre belirleniyor. Koltuk yerlerine göre fiyatların değiştiği uçuşlarda tüm rezervasyonlar internet üzerinden gerçekleştiriliyor. 

Uçuşlar hakkında bilgiler veren Kaan Air Genel Müdürü Kemal Süler, “Biz Kaan Havacılık olarak hava taksi şirketiyiz. Ve hava taksi şirketi içerisinde her türlü uçuşu yapıyoruz. Sonuçta bulunduğumuz bölge İstanbul. Büyük bir metropol. Bu metropolün havadan görünmesi çok farklı. Bu farklılığı bütün insanların yaşamasını istedik ve buna da Mybilet ile ortak çalışma yürüttük. Bugünden itibaren başlamak üzere bütün herkese farklı koşullarda bu turu sunuyoruz” dedi. 

Her bütçeye uygun biletleme sisteme yaptıkların söyleyen Kemal Süler, koltuğa göre uçuş fiyatlarının 49 Euro’dan başladığını hatırlattı.  

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2014, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0