Gelenekselleşen hobi molaları devam ediyor

Çalışan odaklı yaklaşımıyla Türkiye’nin en iyi işverenleri listelerinde üst üste dereceler elde eden Bursagaz, iç iletişim kapsamında organize ettiği “Hobi Molası” etkinliklerine devam ediyor. Bursagaz’ın çalışan motivasyonunu yükseltmek amacıyla düzenlediği ‘Hobi Molası’ etkinliklerinin bu seferki teması ise ‘Teraryum’ oldu. Aralarında Bursagaz Genel Müdürü Dr. Markus Rapp’ın da olduğu Bursagaz çalışanları, “kara ortamının akvaryumu” olarak adlandırılan teraryumlar yaparak keyifli vakit geçirdi.

Gelenekselleşen hobi molaları devam ediyor
banner98
 EWE Turkey Holding iştiraklerinden Bursagaz, çalışan motivasyonunu artırmak için düzenlediği ‘Hobi Molası’ etkinliklerine devam ediyor. ‘Hobi Molası’ kapsamında daha önce çini boyama, origami, dart, air hockey gibi etkinliklere imza atan Bursagaz, bu kez çalışanlarını kara ortamının akvaryumu olarak adlandırılan “Teraryum” etkinliği ile buluşturdu.

 

Gelenekselleşen hobi molaları devam edecek

 

Bursagaz Genel Müdürlük ve Nilüferköy lokasyonlarında düzenlenen etkinliğe katılan Bursagaz çalışanları keyifli vakit geçirdi. Aralarında Bursagaz Genel Müdürü Dr. Markus Rapp’ın da olduğu Bursagaz çalışanları, çeşitli bitkileri fanuslar içerisine yerleştirerek kendi teraryumlarını yaptı. 

 

Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’nin en iyi işverenleri arasında gösterilen Bursagaz olarak, çalışan motivasyonuna büyük önem verdiklerini belirten Bursagaz Genel Müdürü Dr. Markus Rapp; “Hobi molası etkinliklerimizin meyvelerini yüksek çalışan motivasyonuyla alıyoruz. Bu sayede verimliliğimizi artırırken, çalışanlarımız arasındaki iletişimi de kuvvetlendiriyoruz. Bu gibi etkinliklerde çalışanlarımızın özel yeteneklerinden yararlanmayı da önemsiyoruz. Hobi molalarımız kapsamındaki origami etkinliğini çalışma arkadaşlarımızdan Ömer Yılmaz İnci yaptırırken, teraryum etkinliğini ise yine çalışma arkadaşlarımızdan Seda Şen yaptırdı. Yapılan tüm bu etkinliklerde çalışanımızla birlikte eğlenceli zaman geçirdik. Gelenekselleşen Bursagaz Hobi Molası etkinliklerimize önümüzdeki günlerde de devam edeceğiz.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2017, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0