Gelecek Partisi’nden istifa eden 11 kurucular kurulu üyesine yanıt!!

Kendisine "Demokrat Müslümanlar" adını veren 11 Gelecek Partisi kurucusu bugün sosyal medya üzerinden yaptıkları bir açıklamayla istifa ettiklerini duyurmuşlardı, 11 kurucuya yanıt Gelecek Partisi Genel Başkan Basın Müşaviri Ufuk Karcı'dan geldi

Gelecek Partisi’nden istifa eden 11 kurucular kurulu üyesine yanıt!!
banner98

Beşi daha önce istifa ettiğini duyuran 11 Gelecek Partisi kurucusu bugün sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yaparak partiden istifa ettiğini açıklamışlardı.

Partiye olan aidiyetlerinin zayıfladığını belirten Bayram Zilan, Fidan Strate, Hasan Taşkın, Alper Kürşat Giray, Şükrü Kırboğa, Mustafa Öztürk, Abdullah Teber, Veysi Akay, Sait Şaşmaz ve Cesim Gökçe’den oluşan 11 Kurucular Kurulu üyesi, açıklamalarında “sekülerizmin lümpen kulelerine rücu edenlerin tarafında olmayacağız” ifadelerini kullandı.

İstifa ettiklerini bildiren parti kurucularına sosyal medya üzerinden “Parlamento çoğunluğunu kaybedince mi istifa etmek aklınıza geldi?”“Başından beri mültecileri göndereceğini söyleyen Kılıçdaroğlu’na neden Erdoğan ilk turda fark atınca tepki gösterdiniz?”, “Eğer Millet İttifakı parlamentoda çoğunluğu elde edip Kılıçdaroğlu ilk turda kazansaydı da istifa eder miydiniz?” şeklinde sorular yöneltildi.

11 kurucunun yaptığı istifa açıklamasının akabinde Gelecek Partisi adına Genel Başkan Basın Müşaviri Ufuk Karcı’dan yanıt geldi.

Karcı’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

KAMUOYUNA DUYURU

Bugün bazı haber kanallarında “ Gelecek Partisinde 11 Kurucu istifa etti” haberi gündeme taşınmıştır.

Özellikle belirtmek isteriz ki, bu tamamen algı oluşturmaya yönelik bir siyaset mühendisliği girişimidir. Ancak yine önemle ifade etmeliyiz ki, Gelecek Partisinin kökleri sağlamdır ve bu tür beyhude algı operasyonlarından etkilenmez.

İktidarı kaybetme korkusu yaşayanlar, Partimizi yıpratmaya yönelik her türlü oyunu kurmak için yoğun çaba içindedirler. Bu kapsamda ortaya atılan 11 kişi istifa etti haberinde isimleri geçenlerden birçoğu çok önceleri partimizle ilişiğin kesmiş isimlerdir. Daha ilginç olanı ise listedeki bazı isimlerin bu açıklamadan haberlerinin dahi olmamasıdır. Bu işi organize edenlerin ne karşılığında buna alet oldukları bilgimiz dahilindedir.

Partimizin kadroları sapasağlam yerindedir. Çınar ağacımız kök salmaya ve güçlenmeye hızla devam etmektedir. Kadrolarımız hiçbir dünya nimeti uğruna millete hizmet aşkından ve inandığı değerlerden taviz vermeyecektir.

Gelecek Partisi ÖNCE MİLLET, SONRA PARTİ, SONRA BEN diyenlerini partisidir. Dün olduğu gibi bugün de milletimizin emrindedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0