Fethullah Gülen’den Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca açıklaması

Fethullah Gülen, 17 Aralık operasyonunun yıldönümünde yayımlanan sohbetinde, gözaltına alınan Ekrem Dumanlı, Hidayet Karaca ve Kırmızı Bülten hakkında açıklamalarda bulundu.

Fethullah Gülen’den Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca açıklaması
banner98
 Fethullah Gülen, 17 Aralık operasyonunun yıldönümünde yayımlanan sohbetinde, 14 Aralık operasyonunda gözaltına alınan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ve Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı için ilk kez konuştu. Herkul.org sitesinde "Ashâb-ı Uhdûd ve Bir Ölüp Bin Dirilenler" başlıklı sohbetinin sonunda konuşan Gülen, “Zannediyorum şimdi Ekrem Bey’in yerinde, Hidayet Bey’in yerinde ve onların arkadaşlarının yerlerinde olmayı arzu eden çok insan vardır. ‘Onlara oldu da Cenâb-ı Hak neden bu lütfu bizden esirgedi?!’ Hâşâ, Allah esirgemez. Acaba zaafımıza binaen mi Cenâb-ı Hak bizi öyle bir şeye maruz bırakmadı? Zayıf mıydık acaba? Biz göz dolduran bir tavır, bir durum sergilemedik mi acaba bize gelmedi bu mesele?” dedi.

Hakkında kırmızı bülten hazırlandığı iddiası için de konuşan Gülen, “Kırmızı bülten falan tuttururlarsa, ederlerse şayet ne güzel ve hoş, baş göz üstüne!.. Ama bütün bunlarla bir sindirme meselesi hedefleniyorsa, katiyen bilmeliler ki, hakiki mü’minler hep dimdik durmuşlardır Allah’ın izni ve inâyetiyle!” ifadesini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2014, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0