banner101

Evinde misafir ettiği Suriyeli tarafından öldürüldü

Kasımpaşa'da yalnız yaşayan yaşlı adam, işlettiği otoparkın içerisindeki evinde boğularak öldürülmüş halde bulundu. Evinde misafir ettiği Suriyeliler tarafından öldürüldüğü iddia edilen yaşlı adam, hayatını kaybetmeden bir gün önce camiye giderken görüntülendi.

Evinde misafir ettiği Suriyeli tarafından öldürüldü
 Edinilen bilgilere göre olay bugün sabaha karşı Kasımpaşa'da bulunan Söğütözü Sokak'ta meydana geldi. Kemal Kemal Varıcı (70) işlettiği otoparkın içinde bulunan yalnız yaşadığı evde ölü bir halde bulundu. Sabah arabasını almak için gelen müşteri, Kemal Varıcı'ya ulaşamayınca oğlu Mustafa Varıcı'ya haber verdi. Eve gelen oğul Mustafa Varıcı, babasının cansız bedeniyle karşılaştı.

Olay yerine önce polis ekipleri ardından da savcı gelerek incelemelerde bulundu. İlk belirlemelere göre Kemal Varıcı'nın boğularak öldürüldüğü ve otopark içinde bulunan güvenlik kameralarının kayıt cihazı çalındığı belirlendi. Polis ekipleri tarafından Kemal Varıcı'nın evinin üst katında misafir ettiği 2 Suriye uyruklu vatandaş ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Kemal Varıcı'nın cenazesi ise Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Olayın duyulmasının ardından yakınları ve arkadaşları Kemal Varıcı'nın evine geldi. Varıcı'nın esnaf arkadaşlarından Ahmet Özen "50 senedir biz burda, beraberiz. Arabalarımızı otoparkına çekiyorduk. Devamlı görüşüyoruz. Boğarak öldürmüşler" şeklinde konuştu.

Kemal Varıcı'yla devamlı görüştüğünü belirten Yunus Aslan isimli bir başka mahalle sakini ise "En son akşam işten gelirken gördüm. Başında mavi bereyle ekmek almaya gidiyordu. Merhabalaştık. Otopark çalıştırıyordu burada" ifadelerini kullandı

MERHAMET ETTİ, CANINDAN OLDU

İddaya göre Kemal Varıcı sokakta karşılaştığı iki kişiyi daha evinde misafir etti. Bu sabaha karşı bu iki kişinin Kemal Varıcı'yı boğarak öldürdüğü ve otoparkta bulunan güvenlik kameralarının kaydettiği kasayı kaçtıkları belirlendi. Ayrıca otoparktan bir aracın da çalındığı iddia edildi.

ÖLMEDEN ÖNCE BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Boğularak öldürülen 70 yaşındaki Varıcı'nın son görüntüleri kameraya yansıdı. Çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Varıcı, dükkanın önünden geçerek camiye gidiyor. 

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2014, 18:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0