Evden 5 Kamyon Çöp Çıktı

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler Yenidoğan Mahallesi Tuna Sokak'ta bulunan çöp eve müdahale ederek dezenfekte etti.

Evden 5 Kamyon Çöp Çıktı
banner98
 Yenidoğan Mahallesi Tuna Sokak'ta yalnız yaşayan şahsa ait evden kötü kokular gelmesi üzerine komşular İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nü arayarak yardım istedi. Şikayet üzerine harekete geçen İlkadım Belediyesi Zabıta Ekipleri tek katlı baraka görünümündeki çöp eve müdahale etti. Eve girmekte güçlük çeken ekipler, biriken çöpleri dışarı atmakta bir hayli zorlandı. Evsel atık, çöp, karton kutu, plastik ve teneke kutularının dışarı çıkarılmasını sağlayan belediye ekipleri titiz çalışma sonucu çöp evden 5 kamyon çöp çıkardı.


Belediye ekipleri tarafından boşaltılan çöpler kamyonlara doldurularak götürüldü. Zabıta ekipleri evden çıkan geri dönüşümü olan atıkları, lisanslı firma yetkililerine teslim etti. Geriye kalan çöp eşyaları çöp depolama sahasında imha edildi.

Mahalle sakinleri, evden çok pis kokuların geldiğini, bu nedenle sıcak havada evlerinin pencerelerini bile açamadıklarını, yerinde ve zamanında olaya müdahale eden zabıta ekiplerine teşekkür etti.

Zabıta gözetiminde evde bulunan çöpleri alan belediye ekipleri, evi ve bulunduğu apartmanı ilaçlayarak dezenfekte etti. Konu hakkında açıklama yapan İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Yunus Sandallı, ilçede yaşayan vatandaşların çevre ve kendi sağlıkları için bu tür durumlarda Alo 153'ü arayarak mutlaka haber vermesi gerektiğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2013, 18:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0