banner102

Eski eşinin arkadaşına...

İzmir’in Karabağlar ilçesinde silahla eski eşinin evini basan bir şahıs, eski eşini evde bulamayınca, kadının arkadaşına tecavüz etti.

Eski eşinin arkadaşına...
 Şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığı eski eşiyle barışmak için Karabağlar ilçesi Yunus Emre Mahallesi’ndeki evine giden B.B., kapıyı açan olmayınca balkondan eve girdi.

Eski eşini evde bulamayınca öfkelenen B.B., aynı evde bulunan kadın arkadaşlarından Y.İ.’yi tabancayla tehdit edip cinsel saldırıda bulundu. Zanlı, cinsel saldırısına devam ederken eski eşi K.B.’yi telefonla aradı. B.B., eski karısına, Y.İ.’ye cinsel saldırıda bulunduğunu ve eve gelmediği takdirde tecavüze devam edeceğini söyledi. Dehşete düşen K.B., Karabağlar Polis Merkezi’ni arayarak durumu anlattı. K.B.’nin evine giden polis ekibi, B.B.’nin, talihsiz kadına tecavüz ettikten sonra kaçtığını tespit etti.

İfadesi alınan mağdur Y.İ., şüpheli B.B.’nin eve nasıl girdiğini bilmediğini, silahlı olduğunu ve kendisine cinsel saldırıda bulunduktan sonra kaçtığını söyledi. Evdeki diğer kadın D.İ. ise uykusunun ağır olduğunu ve hiçbir şey görmediğini bildirdi. Zanlının, Konak’taki evine baskın düzenleyen polis, B.B.'yi gözaltına aldı. Sorgusunda aşırı derecede alkollü olduğunu, hiçbir şey hatırlamadığını öne süren B.B., tecavüzden tutuklanarak cevaezine gönderildi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2015, 15:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0