Erzurum'da Birbuçuk Milyon Kök Hint Keneveri İmha Edildi!

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince il merkezindeki arazilerde yabani olarak yetişen hint kenevirlerinin sökümünü gerçekleştirdi.

Erzurum'da Birbuçuk Milyon Kök Hint Keneveri İmha Edildi!
banner98
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince il merkezindeki arazilerde yabani olarak yetişen hint kenevirlerinin sökümünü gerçekleştirdi. Toplanan bir milyon 500 bin Hint keneviri yakılarak imha edildi.

    KOM ekipleri, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkilileriyle son bir ay içerisinde şehrin belirli kısımlarındaki arazilerde kendiliğinden yetişen bir milyon 500 bin kök dişi ve erkek Hint keneviri sökülerek toplandı. Toplanan Hint kenevirleri Erzurum- Pasinler karayolu üzerindeki Araç Bakım Kademe İstasyonu bahçesinde imha edilmek üzere koruma altına alındı.

Sökülüp bekletilen Hint kenevirleri, Valilik makamı onayı ile oluşturulan komisyon görevlilerinin huzurunda Orman Bölge Müdürlüğü yetkililerinin gözetiminde yakılarak imha edildi.

Önceki gece de Hint kenevirlerinin bulunduğu Emniyet Müdürlüğü'ne ait alana giren hırsız ya da hırsızlar bir at arabası dolusu hint kenevirini çalarak kayıplara karışmıştı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0