banner102

Erdoğan: 'Bu haberi yapan bedelini ağır ödeyecek'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet gazetesinde Can Dündar imzalı çıkan haberle ilgili, 'Bu haberi yapan bedelini ağır ödeyecek' dedi.

Erdoğan: 'Bu haberi yapan bedelini ağır ödeyecek'
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ekranlarında gazetecilerin sorularına cevap verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MİT TIR'larının durdurulması ile ilgili çıkan haberle çok sert tepki gösterdi.

Erdoğan, Cumhuriyet gazetesinde Can Dündar imzalı çıkan haberle ilgili yaptığı açıklamada, 'Bu olay Bayırbucak Türkmenleri ile alakalıdır. İnsani yardımı, şu anda Milli İstihbarat Teşkilatımız, Bayırbucak Türkmenleri'ne vermektedir. Biz onları yalnız bırakmamanın ötesinde, sıkıntıda olanların bir kısmını ülkemize çektik, tekrar daha sonra gönderdik. Milli İstihbarat Teşkilatı'na atılan bu iftiralar, yapılan gayrimeşru operasyon, ajan ve casusluk faaliyetidir. Bu casusluk faaliyetinin içine bu gazete de girmiştir. Elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Ben davamı da açtım. Bunların bütün derdi Türkiye'nin imajına gölge düşürmek . Bu haberi yapan kişi bunun bedelini ağır ödeyecek öyle bırakmam onu.' ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2015, 23:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0