banner101

Elibol, Sandık Görevlilerini Uyardı

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, yedi düvelin AK Parti’nin karşısında olduğunu belirterek, “Bizim arkamızda ise sadece milletimiz var” dedi.Seçim çalışmaları çerçevesinde Yenimahalle Beştepe’de görev yapacak sandık...

Elibol, Sandık Görevlilerini Uyardı
AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, yedi düvelin AK Parti’nin karşısında olduğunu belirterek, “Bizim arkamızda ise sadece milletimiz var” dedi.
Seçim çalışmaları çerçevesinde Yenimahalle Beştepe’de görev yapacak sandık görevlileri ile Bolu Mangal Restoran’da kahvaltıda bir araya gelen AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Nuri Elibol, sandık görevlilerine 7 Haziran seçimlerinin önemini anlattı. Sandık görevlilerinin yapacağı görevin çok önemli olduğunun altını çizen Nuri Elibol, yedi düvelin AK Parti’ye karşı birleştiğini belirterek, “Sizin sorumluluğunuz çok büyük. Oylara sahip çıkmalısınız. Ne bir başka partinin bir oyu bize lazım ne de bizim bir oyumuzu kimseye vermeyin” dedi.
“BİZE KARŞI 6 PARTİ BİRDEN İŞBİRLİĞİ YAPIYOR”
Bütün siyasi partilerin AK Parti’nin karşısında olduğunu kaydeden Elibol, “Bu seçim bildiğiniz bir seçim değil, daha öteye bir seçim. Bize karşı 6 parti birden işbirliği yapıyor, hepsi bize saldırıyorlar. MHP bile HDP ile ilgili çık çıkartmıyor. CHP ile MHP arasında en ufak bir sürtüşme yok. Saadet Partisi bile bize saldırıyor. Bunların arkasında paralel yapı var. Paralel yapı MHP’nin güçlü olduğu yerde MHP’ye, CHP’nin güçlü olduğu yerde CHP’ye, HDP’nin güçlü olduğu yerde HDP’ye oy istiyorlar. Yedi düvel bir olmuş durumda, Yahudi sermayeli Amerikalı gazeteler HDP’ye oy istiyor. Ermeni dernekleri HDP’ye oy istiyor. Bizim arkamızda ise sadece millet var. Büyük Ankara mitinginde herkes gördü arkamızdaki milleti” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2015, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0