Devlet Bahçeli Gazetecileri Kovdu

Devlet Bahçeli, katıldığı bir iftar sonrası kendisine mikrofon uzatan muhabirleri kovdu.

Devlet Bahçeli Gazetecileri Kovdu
banner98
 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bolu Dağı A.Ş. CEO’su Raşit Doğan Enhoş tarafından Akademililer Birliği’ne verilen iftar yemeğine katıldı.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Akademililer Birliği tarafından bir AVM’de düzenlenen iftara katılmak üzere Bolu’ya giden Bahçeli, AVM girişinde MHP Bolu İl Başkanı Mustafa Ramazan, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili ve partililer tarafından karşılandı. Devlet Bahçeli’yi yakından görmek isteyen partililer AVM önünde uzun kuyruk oluşturdu. 

"GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ KULLANMIYORUM"

İftara dakikalar kala Highway Outlet AVM’ye gelen Bahçeli, ilk olarak yeni açılan bir gözlük mağazasına girdi. Mağaza sahibinin güneş gözlüğü hediye etmek istemesi üzerine Bahçeli, “Teşekkürler ama ben güneş gözlüğü kullanmıyorum” diyerek gözlüğü almadı. Daha sonra işletme sahibinin hatıra kalmasını istemesi üzerine Bahçeli gözlüğü aldı. Daha sonra Kongre ve Balo Salonu’na geçen Devlet Bahçeli orucunu açtı. Devlet Bahçeli’nin yemek yediği masada kırmızı beyaz güllerden yapılmış ay yıldız dikkat çekti.

GAZETECİLERİ KOVDU

Devlet Bahçeli salondan ayrılarak bir lokantanın üst katındaki toplantı salonuna gitti. Salondaki basın mensuplarını gören Devlet Bahçeli, el hareketi ile "Basınla işim yok. Gönderin" talimatı verdi. Devlet Bahçeli'nin korumaları gazetecileri dışarıya çıkarttı. Partililerle konuşan Bahçeli daha sonra Bolu'dan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2013, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0