Deva Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığı Nilüfer esnafı ile buluştu

Deva Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığı Nilüfer esnafı ile buluştu
banner98

Saha faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren Deva Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığı, kırsalda yaptığı ziyaretleri devam ettirirken bir yandan da Nilüfer esnafı ile buluşuyor.

İlçe başkanı Av. Mine Rana KAHRAMANOĞLU önderliğinde Nilüfer'in Fethiye, Çalı, Konak, Akçalar ve Hasanağa mahallelerinde esnaf ziyareti yapan Deva Partisi, esnafın sorunlarını dinlerken bir yandan da çözüm önerilerini anlatıp hazırladıkları eylem planlarını esnaf ile paylaşıyorlar.

Ali Babacan dendiğinde akla ilk olarak ekonominin güzel giden zamanlarının geldiğini belirten Kahramanoğlu "Maalesef hem tüketici hem de üretici enflasyonunun rekor üzerine rekor kırarak yükselmesi vatandaşımızın alım gücünü düşürürken esnafımızın da satışlarında ciddi kayıplar yaşatmış. Masrafların her geçen gün arttığını belirten esnafımız artık çarkın dönmediğinden zarar ettiklerinden bahsediyor. Kiralar, elektrik faturaları esnafımızı çok çok zorluyor. Biz ekonomi eylem planlarımızı anlatıyoruz. Genel Başkanımız Ali BABACAN'a teveccüh ve güven zaten fazla. Bakanlığı dönemindeki başarıları ortada. Esnafımızda çözümün bizde olduğunu biliyor." dedi.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0