banner102

Dershanelerin kapatılmasına evet demek doğru değil

AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, “Dershanelere ihtiyaç duyulmayacak bir iyileştirme yapılmadan kapatılmasına evet demenin, doğru olmadığını düşünüyorum” dedi.

 Dershanelerin kapatılmasına evet demek doğru değil
AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, “Dershanelere ihtiyaç duyulmayacak bir iyileştirme yapılmadan kapatılmasına evet demenin, doğru olmadığını düşünüyorum” dedi.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da açıklamalarda bulunan Hakan Şükür, “Bugüne kadar binlerce gencimizin üniversite kazanmasına vesile olan bu kurumların kapatılmasının, doğuracağı sosyal yaraların telafisinin zor olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“BAŞBAKAN’A SEVGİMİ İSPAT ETMEYE İHTİYACIM YOK”

Birkaç gündür bazı haber sitelerinde dershane meselesiyle ilgili attığı tweetler üzerine bazı değerlendirme ve yorumlar gördüğünü belirten Şükür, “Öncelikle şunu belirteyim ki Sayın Başbakanımıza olan sevgi ve saygım, başta Başbakanımız olmak üzere tüm kamuoyunun malumudur. Bunu hiçbir şekilde ispat etmeye ihtiyacım yoktur. Aynı şekilde bugüne kadar hep ülkemiz ve milletimize faydalı işler yaptığını gördüğüm Hizmet hareketine ve Muhterem Hocaefendiye olan sevgim de herkesin malumudur” diye konuştu.

Şükür, 20 seneden fazla bir süreden beri Hizmet’in içinde bulunmaktan şeref duyduğunu belirterek, “Mensubu bulunmakla onur duyduğum partimizin bu şekilde karşı karşıya gelmiş olmaları beni çok üzmektedir. Muhterem Hocamın Başbakanımıza her zaman dua ettiğinin en yakın şahitlerindenim. Başbakanımızın da Hocamız aleyhine bir beyanına şahit olmadım” şeklinde konuştu.

“DERSHANELERİN SADECE TİCARİ KURUMLAR OLARAK GÖRÜLMESİ DOĞRU DEĞİL”

Açıklamalarında dershanelerin kapatılmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Şükür, şunları söyledi: “Dershaneler meselesinde gerek yayın organlarında gerekse sosyal medyada gösterilen hassasiyet, bugüne kadar süregelen bu dostluğun zedelenmesi endişesinden kaynaklanmaktadır. Dershanelerin sadece ticari kurumlar olarak görülmesi doğru değildir. Elbette eğitim sistemimizin iyileştirilmesi hepimizin öncelikli görevidir. Ama bunu bir şeyleri yıkarak yapmaya taraftar olmadığımı belirtmek isterim.”

Kapatmanın doğru olmadığına vurgu yapan Şükür, “Dershanelere ihtiyaç duyulmayacak bir iyileştirme yapılmadan kapatılmasına evet demenin doğru olmadığını düşünüyorum. Bugüne kadar binlerce gencimizin üniversite kazanmasına vesile olan bu kurumların kapatılmasının, doğuracağı sosyal yaraların telafisinin zor olacağını düşünüyorum” dedi.

“MİLLETE FAYDALI OLMAYACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM HUSUSLARI AÇIKÇA İFADE EDERİM”

Şükür, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini sınamanın kimsenin haddi olmadığını belirterek, “Ama hiçbir makam sevdasına düşmeden tamamen milletime hizmet sevdasıyla ve Başbakanımızla isteğiyle girdiğim siyasette. Milletime faydalı olmayacağını düşündüğüm hususları açıkça ifade etmek en önemli vazifemdir” diye konuştu.

“DUALARIN YAKIN ŞAHİDİYİM”

Gerek kapatma davasında, gerekse ülkenin yararına olan bütün hamlelerde hizmete yakın medya organlarının tavrının ortada olduğunu söyleyen Şükür, şu tweetleri yayınladı:

“Kapatma davasında partimize ve Başbakanımıza hizmet mensuplarının yaptıkları dua organizasyonlarının, ettikleri duaların yakın şahidiyim. Hem referandumda hem seçimlerde kapı kapı dolaşan, hakaretlere uğrayan, kadınıyla erkeğiyle fedakarca çalışan hizmet insanlarını hepimiz biliyoruz.”

“Hiçbir beklentiye girmeden büyük maddi fedakarlıklarla dünyanın her yerinden gelip oy kullanan insanları, daha düne kadar partimize ve değerlerimize tavırları ile bilinen bir kısım medya mensuplarının düşman ilan etmesi büyük bir haksızlıktır. Bu insanların "savaş, kavga" gibi kelimelerle yan yana anılması çok inciticidir.”

“Son olarak birkaç gündür aynı dil konuşulmasa da aynı duyguları paylaştığımızı biliyor, yaradandan ötürü hepinizi seviyorum. Rabbim birlik beraberliğimizi korusun fitneden kötülüklerden korusun inşallah Amin.”
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0