Deniz Gezmiş’i Andılar!

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Gençlik Kolları Deniz Gezmiş'i doğum gününde unutmadı. Deniz Gezmiş adına büyük bir çınar ağacı diktiler.

Deniz Gezmiş’i Andılar!
banner98
Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Gençlik Kolları Deniz Gezmiş'i doğum gününde unutmadı. Deniz Gezmiş adına büyük bir çınar ağacı diktiler. Torbalı CHP Gençlik Kolları Başkanı Onur Toklu tarafından organize edilen etkinliğe, gençlik kolları üyeleri katıldı. Gençler aldıkları çınar ağacını dikerek Gezmiş'i andılar ve diktikleri ağaca ise ‘Deniz’ ismini verdiler.

Amaçlarının sadece Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan heykellerinin yarının kuşaklarına da aktarılması değil düşüncelerinin de aktarılması olduğunu ifade eden Gençlik Kolu Başkanı Onur Toklu, “Deniz Gezmiş ve arkadaşları bağımsızlık savaşında Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet koruyucusu olmak için mücadele eden ABD emperyalizmine dur diyen, her platform da kendini Türkiye’nin bağımsızlığına adamış kocaman yürektir. Denizlerin yaşama sebepleri sadece Mustafa Kemal Atatürk Türkiyesi'nin bağımsızlığına sahip çıkan büyük umutlardı. Kendileri emperyalizmin simgesi olan Amerikan 6.Filosu’na karşı çıkıp Türkiye'yi Amerikan himayesinden korumak için mücadele ettiler” dedi.

‘ATATÜRK’ÜN İZİNDE YÜRÜMEK TORBALI CHP GENÇLİK KOLLARI İÇİN BİR ONURDUR’

Amerikan emperyalizminin Mustafa Kemal Atatürk önderliğini ve fikirlerini benimsemiş denizlerinde ölmeyeceğini unutmaması gerektiğini de dile getiren Toklu, “Amerika emperyalizmi şimdiki diktacı iş birlikçiler ile hayatta olduğunu düşünse de Denizler gibi biz gençlerinde vatanımızı korumak adına seve seve Türkiye’nin bağımsızlık mücadelesinde olacağımızı da unutmasın. Vatan onu parsel parsel satanların değil, uğrunda darağacında gidenlerin vatanıdır. Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yürümek Torbalı CHP Gençlik Kolları için bir onurdur, yaşasın tam bağımsız Türkiye” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2014, 18:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0