banner102

Deniz Baykal'dan flaş açıklama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşen CHP’nin eski genel başkanı Deniz Baykal, önemli açıklamalar yaptı.

Deniz Baykal'dan flaş açıklama!
 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Dışişleri Konutunda CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile görüşmesi sona erdi.Baykal görüşmenin ardından, 1,5 saat süren toplantının ardından konuştu.

Deniz Baykal'ın açıklamalarından önemli satır başları:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la verilmi bir görüşme olduğunu söyleyen Baykal, "Sayın Cumhurbaşkanı'ndan bu davet geldi. Önümüzdeki siyaset süreci ile ilgili, ülkenin önündeki sorunlar ayrı ayrı konuşuldu. Çok verimli bir görüşme gerçekleştirildi.Koalisyonla ilgili bir görüşme olmadı. Benim böyle bir yetkim yok zaten. Somut bir girişimim de olamaz. Ancak ne olması gerektiği konusunda bir genel konuşma ve değerlendirme yaptık" dedi.

Görüşmenin Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilgisi olduğunu belirten Deniz Baykal:  "Haberdar olduğum andan itibaren Sayın Kılıçdaroğlu'na bilgi verdim. Buradan da onun yanına gidiyorum" şeklinde konuştu.

Baykal Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın nın her türlü koalisyona açık olduğunu vurgulayarak .Cumhurbaşkanı'nın özel bir talebi olmadı.Cumhurbaşkanı her türlü koalisyona açık.Siyasi partiler uzlaşırsa bu Cumhurbaşkanlığı'nda engellenmez.Gündem de erken seçim değil, koalisyon söz konusu olmalı" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2015, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0