banner102

Davutoğlu'ndan CHP'ye MİT cevabı

Başbakan Ahmet Davutoğlu kılıçdaroğlu'nun 'MİT, CHP’yi bölmek istiyor ' sözlerine "Kılıçdaroğlu da kendini antrenör sanıyor. 'MİT, CHP’yi bölmek istiyor' diyor zaten siz bölünmüşsünüz MİT'in başka işi gücü yok mu" şeklinde cevap verdi.

Davutoğlu'ndan CHP'ye MİT cevabı
 Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Erzincan İlçe Kongresi'ne katıldı.  

Başbakan Davutoğlu, “Selam olsun” diye başladığı konuşmasında ilk olarak Erzincan'a yapılan yatırımları anlattı. Davutoğlu, “Merkez ilçe kongremiz hayırlı olsun. Erzincan'ımız manevi önderleriyle Anadolu’daki merkez şehirlerimizden birisidir. Erzincan’a olan borcumuz ödemek için 5 milyar tutarında yatırım yapıldı. Erzincan’a 200 yataklı yeni bir hastane sözü veriyorum. Sivas-Erzincan ile Erzincan hızlı trene kavuşacak” dedi.

KILIÇDAROĞLU'NA MİT CEVABI

Daha sonra CHP’yi eleştiren Başbakan Davutoğlu, “AK Parti’de görev değişiklikleri oldu ama tek bir çatlak ses çıkmadı. Aşkla, şevkle 2015 Haziranına, 2071’e de aynı kararlılıkla yürüyeceğiz. Diğer partilerde bakın neler oluyor. CHP 'çatı' dediler ne oldu temeli olmayan çatı çöktü. Liderlik sipariş üzerine olmaz. Liderlik Anadolu’nun bağrından çıkan, gelip Erzincanlılarla kucaklaşanla olur. Kılıçdaroğlu son 2 ay içerisinde ne yaptı? Partisinde ne oldu 3’te 1’i oy vermedi. Arkasından ayrışmalar başladı. Bu nasıl parti, genel başkanlık. Herkes topu almış kendine oynuyor Kılıçdaroğlu da kendini antrenör sanıyor. 'MİT, CHP’yi bölmek istiyor' diyor zaten siz bölünmüşsünüz MİT'in başka işi gücü yok mu. Kendi beceriksizliğinin faturasına kesmeye çalışma hele devlet kurumlarına. Oynamayan gelin 'yerim dar yerim kısa' dermiş. Kılıçdaroğlu bırakın liderliği yapamıyor kendi kusurlarını başkalarına yıkmaya çalışıyor. MİT Başkonsolosluk personelini nasıl kurtardı. Ben de kendilerini takdir ediyorum. MİT, CHP’yi kurtaramaz. Kılıçdaroğlu'nu yönlendirenler 7 Şubat komplosunun devamıdır, biz buna izin vermeyiz” ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2014, 13:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0