Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Samsun'a indi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ordu programı için özel uçakla Samsun-Çarşamba Havaalanı’na indi. Cumhurbaşkanı Gül’ü hava alanında Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Ordu Valisi Kenan Çiftçi, milletvekilleri ve bürokratlar karşıladı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Samsun'a indi
banner98
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ordu programı için özel uçakla Samsun-Çarşamba Havaalanı’na indi.

Cumhurbaşkanı Gül’ü hava alanında Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Ordu Valisi Kenan Çiftçi, milletvekilleri ve bürokratlar karşıladı. Gül, buradan kara yoluyla Ordu’ya hareket etti.

Karadeniz Bölgesi’nin en küçük illerinden Ordu, 31 aradan sonra Cumhurbaşkanı’nı ağırlayacak. Şehri en son 1980 askeri darbesinden 2 yıl sonra 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren ziyaret etmişti. İstanbul’dan Samsun Çarşamba Havaalanı’na inen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Orduluların 31 yıllık Cumhurbaşkanı hasretine son verecek.

İlk olarak Ordu Valiliği'ne geçerek Vali Kenan Çiftçi’yi ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ardından da Orta Cami’nde Cuma namazını kılacak. Cumhurbaşkanı Gül’ün ziyareti sebebiyle Ordu Valiliği’nin tabelası yenilenirken, belediye ve cami çevresinde de temizlik çalışmaları sürüyor. Cuma namazı sonrası Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ordu Belediyesi, İl Jandarma Komutanlığı ve Ordu Üniversitesi’ni ziyaret edip Sanset Gıda Sağra Çikolata Fabrikası’nda incelemelerde bulunacak. Cumhurbaşkanı Gül, Belde Otel’deki akşam yemeğine katılacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0